Виберіть стиль:

Автор Тема: ТРМ у Білій Церкві  (Прочитано 167021 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vital-fm

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 416
  • -Отримані: 546
  • Повідомлень: 3636
  • Репутація: +596/-8
  • Розташування: Файне місто Тернопіль
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1890 : Жовтень 31, 2017, 10:51:30 »
Чи надовго ентузіазму вистачить.

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 723
  • -Отримані: 577
  • Повідомлень: 3485
  • Репутація: +726/-15
  • Розташування: Біла Церква
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1891 : Листопад 03, 2017, 19:52:59 »
Помітку погана якість звуку можна придбати відрегулювали
RDS LUX FM/104,3

Відсутній dxman

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 34
  • -Отримані: 97
  • Повідомлень: 211
  • Репутація: +98/-0
  • Розташування: м Яготин+Вишневе
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1892 : Листопад 05, 2017, 17:48:34 »
Цікаво звідки в Білій Церкві беруть Люкс там , якщо порівнювати з тим-же Житомиром, затримка з сигналом. В Житомирі беруть з сата, тобто затримка вже є якщо рівняти з Києвом, а в Б Ц  ще більша. Не-вже з інтернету транслюють?

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 723
  • -Отримані: 577
  • Повідомлень: 3485
  • Репутація: +726/-15
  • Розташування: Біла Церква
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1893 : Листопад 05, 2017, 19:59:26 »
Цікаво звідки в Білій Церкві беруть Люкс там , якщо порівнювати з тим-же Житомиром, затримка з сигналом. В Житомирі беруть з сата, тобто затримка вже є якщо рівняти з Києвом, а в Б Ц  ще більша. Не-вже з інтернету транслюють?
так
переварили на оптику Белкому напряму зі студії
сьогодні лягало обладнання Белкому,спрацьовував захист на передавачі,і дуже впала потужність,сьогодні їхав,то ледь до Фастова (бл.35 км.)чути,хоча до сьогодні було чути до 60-ти
« Останнє редагування: Листопад 05, 2017, 20:03:05 від Radiostyle »

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1121
  • -Отримані: 681
  • Повідомлень: 6002
  • Репутація: +853/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1894 : Листопад 07, 2017, 00:16:22 »
Трансляція лягла на вечір

Відсутній dxman

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 34
  • -Отримані: 97
  • Повідомлень: 211
  • Репутація: +98/-0
  • Розташування: м Яготин+Вишневе
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1895 : Листопад 09, 2017, 15:01:42 »
Я чую як завжди. Чи вже налагодили

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 723
  • -Отримані: 577
  • Повідомлень: 3485
  • Репутація: +726/-15
  • Розташування: Біла Церква
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1896 : Листопад 09, 2017, 15:24:37 »
Я чую як завжди. Чи вже налагодили
так,того ж дня

Відсутній dxman

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 34
  • -Отримані: 97
  • Повідомлень: 211
  • Репутація: +98/-0
  • Розташування: м Яготин+Вишневе
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1897 : Листопад 09, 2017, 15:46:20 »
А Потужність та висоти станцій БЦ і зокрема 104.3 та 103.8 такі як на сайті,

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 723
  • -Отримані: 577
  • Повідомлень: 3485
  • Репутація: +726/-15
  • Розташування: Біла Церква
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1898 : Листопад 09, 2017, 16:21:50 »
А Потужність та висоти станцій БЦ і зокрема 104.3 та 103.8 такі як на сайті,
104,3 (товариш казав,що бачив на передавачі 800 Вт,до Люкса було 1,2 кВт)
на Перці десь близько 700 Андрейко казав
по висотам так

Відсутній dxman

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 34
  • -Отримані: 97
  • Повідомлень: 211
  • Репутація: +98/-0
  • Розташування: м Яготин+Вишневе
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1899 : Листопад 09, 2017, 16:44:11 »
А в авто та ретро, бо йдуть слабо. Також є сумніви з приводу 106.9 Лохвиця там п'ятниця вказує 100 ват але думаю більше, бо до мене 108 км йде завжди та й їздив днями на авто в той бік то сигнал аж до кордону з Київською областю. Але про це не в цьому розділі. зі 100 ватами туди певне не дістане
« Останнє редагування: Листопад 09, 2017, 16:50:44 від dxman »

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 723
  • -Отримані: 577
  • Повідомлень: 3485
  • Репутація: +726/-15
  • Розташування: Біла Церква
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1900 : Листопад 09, 2017, 16:49:51 »
А в авто та ретро, бо йдуть слабо. Також є сумніви з приводу 106.9 Лохвиця там п'ятниця вказує 100 ват але думаю більше, бо до мене 108 км йде завжди та й їздив днями на авто в той бік то сигнал аж до кордону з Київською областю. Але про це не в цьому розділі. зі 100 ватами туди певне не дістане
точно не знаю,брехати не буду,але явно більше за ліцензійну

Відсутній dxman

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 34
  • -Отримані: 97
  • Повідомлень: 211
  • Репутація: +98/-0
  • Розташування: м Яготин+Вишневе
Re: ТРМ у Білій Церкві
« Відповісти #1901 : Листопад 09, 2017, 16:51:19 »
Хоча в ретро кіловат вказано а йде слабіше за люкс чи перець