Виберіть стиль:

Автор Тема: espreso.tv [DVB-T2/супутник]  (Прочитано 13033 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 171
  • Повідомлень: 992
  • Репутація: +226/-85
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #75 : Листопад 11, 2014, 22:35:01 »
Краматорськ, не гальмуй, СНІКЕРСУЙ  :wink: Кавобачення тепер у нас (рівненська цифра) НЕкодоване, а Тоніс відповідно навпаки 8-)
« Останнє редагування: Листопад 11, 2014, 22:58:17 від FMDX »

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1970
  • -Отримані: 3011
  • Повідомлень: 6750
  • Репутація: +3248/-163
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #76 : Листопад 11, 2014, 23:08:02 »
Якась особлива рівненська цифра. Скільки вже раз писалось, що СУД в Зеонбуду стоїть тільки на головній станції в Києві, звідки однаковий сигнал женуть через супутник у всі регіони. Але тут вперто продовжують обговорювати особливості окремих каналів в загальнонаціональних мультиплексах так ніби місто трансляції має якесь значення. Рівне, не кодоване у вас - не кодоване всюди. ;)

Відсутній border

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 0
  • -Отримані: 634
  • Повідомлень: 904
  • Репутація: +645/-9
  • Розташування: Краматорськ
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #77 : Листопад 11, 2014, 23:19:20 »
Я раніше на форуми зустрічав, що у когось Голдберрі перейменувався в Еспрессо, а у когось ні, але десь через тиждень і у нас перейменувався.
Можливо від приймача залежить?
Я ще на сайті звернув увагу що в MX-3 23. BUSSINES, а 24. Тоніс, на Вікі теж таке зустрічав. У мене на Strong 8500 ніби завжди 23 Тоніс, а 24 бізнес були.
Або ми якісь не такі... Хота і в Ізюмі також все як у нас.
Дивно.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1125
  • -Отримані: 683
  • Повідомлень: 6018
  • Репутація: +856/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #78 : Листопад 11, 2014, 23:46:32 »
У мене зараз Еспрессо кодований, а Тоніс чомусь аж 32-й.

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 171
  • Повідомлень: 992
  • Репутація: +226/-85
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #79 : Листопад 12, 2014, 00:46:16 »
Павле, а якщо УBАЖНІШЕ :wink:? До чого тут мій комент і моє місто, коли це border написав, що у нього не так, як у інших:
Цитувати
Ні, кодування залишилося на тих-же каналах що і було.
Еспресо кодований, а Тоніс відкритий.
? :laugh: Тобто щось Bаша формула про універсальність налаштування по усій країні шкутильгає, чи не так? А он ще й Ігор пише про кодованість...
Ще раз вмикаю У ЦЮ МИТЬ  і перевіряю (я правильно розумію -- кодування це активний значок бабла бабло?): на 25ому (Тоніс) він активний, на 23ьому (Еспресо) ні. Такі справи...
« Останнє редагування: Листопад 12, 2014, 00:49:48 від FMDX »

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1970
  • -Отримані: 3011
  • Повідомлень: 6750
  • Репутація: +3248/-163
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #80 : Листопад 12, 2014, 01:04:58 »
Тоді перескануйте канали, хтось. Або усі разом. У мене на Strong-8500 після розкодування каналів індикація кодування вмикалася доти доки не просканував список знову. На жаль, зараз не маю доступу до тюнера.
П. С. Мав на увазі не тільки вас. Тут багато хто так писав раніше.

Відсутній GMB

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 1119
  • -Отримані: 887
  • Повідомлень: 4815
  • Репутація: +949/-60
  • Розташування: Краматорськ
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #81 : Листопад 12, 2014, 06:09:53 »
надо пересканировать каналы и все. У меня тоже на Тонисе кодировка на миг включается, а потом вырубается
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 31
  • -Отримані: 161
  • Повідомлень: 1958
  • Репутація: +173/-29
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #82 : Листопад 12, 2014, 12:53:47 »
Еспресо некодований?

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 4150
  • -Отримані: 3871
  • Повідомлень: 19328
  • Репутація: +4205/-159
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
  • Software Engineer
    • укртвр
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #83 : Листопад 12, 2014, 15:49:02 »
так что махнуть местами Тонис и КофеТВ?
Проблема в том, что человек - существо эффективное. Он прилагает экстра-усилия только тогда, когда понимает, что они окупятся. А когда возврат инвестиций неясен, тогда и усилия будут посредственными.

Русские своих не бросают. А кого бросили, те не свои.

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 171
  • Повідомлень: 992
  • Репутація: +226/-85
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #84 : Листопад 12, 2014, 16:04:23 »
Після другого пересканування щойно: Кавобачення кодоване, Тоніс ні (хоча після першого декілька хвилин перед тим Тоніс прописався з активним значком)... Та ну їх у очерет гуляти, заплутали зовсім  :laugh:
п.м. До речі, канали вже нарешті прописались своїми назвами.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1125
  • -Отримані: 683
  • Повідомлень: 6018
  • Репутація: +856/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #85 : Листопад 12, 2014, 16:20:43 »
Вони ще вчора прописалися. Але чому в мене Тоніс аж 32-й.

Відсутній hash67

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 49
  • -Отримані: 53
  • Повідомлень: 355
  • Репутація: +57/-7
  • Розташування: Рівненська обл
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #86 : Листопад 12, 2014, 16:39:25 »
Вони ще вчора прописалися. Але чому в мене Тоніс аж 32-й.

В мене вчора таке було - персканував перший раз Тоніс був 32. 5 МХ почав глючить, затримка при переключанні каналів була секунд 3-4. Пересканував 2 раз і все стало на свої місця Тоніс - 25, Еспрессо 23
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 171
  • Повідомлень: 992
  • Репутація: +226/-85
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #87 : Листопад 12, 2014, 18:21:35 »
Bидається, що просто при скануванні не знайшовся той місцевий, що на 32ому -- у мене при першому перескані Тоніс теж виліз на 32ий (певно, якийсь МХ просто антена не піймала, бо змінив положення й не усі канали були), але я тому ЯНИчарському (януковичському) Тонісу швидко мізки вправив :lol:

Відсутній АДВ

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 522
  • -Отримані: 302
  • Повідомлень: 1350
  • Репутація: +361/-136
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #88 : Листопад 12, 2014, 18:51:54 »
але я тому ЯНИчарському (януковичському) Тонісу швидко мізки вправив :lol:
незабаром повинні Костеріну повернути, обіцяє, що знову буде канал усіляких рибок, звірюшок та пташок :)
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 723
  • -Отримані: 577
  • Повідомлень: 3489
  • Репутація: +726/-15
  • Розташування: Біла Церква
Re: espreso.tv [DVB-T2/супутник]
« Відповісти #89 : Листопад 22, 2014, 21:30:25 »
Перевірте будь ласка хто може Еспресо в Т2,щось мені здається там дефект якийсь із звуком,трохи глухувато звучить)