Виберіть стиль:

Автор Тема: Інтертелеком  (Прочитано 2408 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ilya

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 267
  • -Отримані: 221
  • Повідомлень: 485
  • Репутація: +241/-0
Re: Інтертелеком
« Відповідь #15 : Листопад 14, 2016, 09:26:27 »
У меня наоборот, интернет стал лучше работать :super:

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1210
  • -Отримані: 703
  • Повідомлень: 6154
  • Репутація: +877/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: Інтертелеком
« Відповідь #16 : Листопад 14, 2016, 09:42:10 »
На сторінці ІТ багато хто жалівся на те, що не працював інтернет.
Вчора я по швидкості нічого не помітив, сьогодні у мене обмежена швидкість.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1210
  • -Отримані: 703
  • Повідомлень: 6154
  • Репутація: +877/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: Інтертелеком
« Відповідь #17 : Березень 18, 2017, 16:07:08 »
Знову лежить мережа ІТ.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1210
  • -Отримані: 703
  • Повідомлень: 6154
  • Репутація: +877/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: Інтертелеком
« Відповідь #18 : Квітень 04, 2018, 10:41:09 »
У цьому місяці ще не поповнив рахунок на своєму роутері. Сьогодні увімкнув його, хотів зайти в особистий кабінет, і помітив, що інтернет зараз працює з обмеженою швидкістю. Хтось знає, чому така щедрість?

Відсутній fediv

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 28
  • -Отримані: 79
  • Повідомлень: 320
  • Репутація: +81/-9
  • Розташування: Київ
  • Працюємо вдвох, я і сайт TV-REMONT.INFO
    • www.tv-remont.info
Re: Інтертелеком
« Відповідь #19 : Квітень 04, 2018, 10:55:48 »
Із власного досвіду. Майстри у провайдерів Інтернета, які не страждають зайвими знаннями, знають, що коли якась проблема з мережею, то треба обмежити швидкість, і, може, само пройде. Це стандартна дія, коли "чорт його знає, чому не працює". Можливо, через свої проблеми вони самі толком не знають, хто на поточний момент заплатив, хто не заплатив.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1210
  • -Отримані: 703
  • Повідомлень: 6154
  • Репутація: +877/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: Інтертелеком
« Відповідь #20 : Квітень 04, 2018, 12:27:50 »
У особистому кабінеті відображається, що не проплатив.

Відсутній kotenko.

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 106
  • -Отримані: 218
  • Повідомлень: 810
  • Репутація: +241/-2
  • Розташування: Сербинівка, Полтавщина
    • https://www.youtube.com/channel/UCO7TovW1pKQsgThq5TEttQw
Re: Інтертелеком
« Відповідь #21 : Травень 12, 2018, 10:09:09 »
сьогодні підключив інтернет, показує модем, що все підключено, але жоден сайт не відкриває
Бачачи, як в еліті нашого футболу щороку лопаються футбольні клуби, вважаю, шо через кілька років буде так лопатись олігархічний медіаринок.

Відсутній fediv

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 28
  • -Отримані: 79
  • Повідомлень: 320
  • Репутація: +81/-9
  • Розташування: Київ
  • Працюємо вдвох, я і сайт TV-REMONT.INFO
    • www.tv-remont.info
Re: Інтертелеком
« Відповідь #22 : Травень 12, 2018, 14:59:35 »
І сайт провайдера не відкриває ? Проблема.
Сайт провайдера відкриває ? Не проплатив.

Відсутній kotenko.

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 106
  • -Отримані: 218
  • Повідомлень: 810
  • Репутація: +241/-2
  • Розташування: Сербинівка, Полтавщина
    • https://www.youtube.com/channel/UCO7TovW1pKQsgThq5TEttQw
Re: Інтертелеком
« Відповідь #23 : Травень 12, 2018, 15:59:24 »
Навіть сайт провайдера не відкривало. Хоча в мене тариф День за 5 ( платиш 5 грн за день користування + 1500 МБ) і на рахунку вже півмісяця лежало 12 грн.
П. С. Десь годину-дві тому інет заробив.
Бачачи, як в еліті нашого футболу щороку лопаються футбольні клуби, вважаю, шо через кілька років буде так лопатись олігархічний медіаринок.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1210
  • -Отримані: 703
  • Повідомлень: 6154
  • Репутація: +877/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: Інтертелеком
« Відповідь #24 : Травень 12, 2018, 19:05:44 »
Може була місцева проблема. Бо я сьогодні користувався їх мобільним роутером у цей час, і все було добре.