Виберіть стиль:

Автор Тема: DVB-T2 у Нововолинську  (Прочитано 16775 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

sergiykovych

  • Гість
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #105 : Жовтень 28, 2011, 22:20:54 »
Цитата: "sergiykovych" post=6923
Цитата: "zoz" post=6921
Цитата: "sergiykovych" post=6918
Не в нормі був мій STB Pace DIP7100  :(  .

Всмислі?


місяць тому сканував ефір у Нововолинську за допомогою  STB Pace DIP7100 та отримав лише список каналів без відео, та був певен, що мій тюнер справний і проблема у сигналі з передавача.
А тепер бачу, що сигнал внормі, потрібно поремонтувати STB


З новою прошивкою DVB-T2 запрацювало. Ще й російська мова появилася у меню. Шкода, що назви каналів у кирилиці і надалі не розпізнає...
 А назва бокса не DIP7100, а DIT7100 .    :oops:  

sergiykovych

  • Гість
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #106 : Листопад 03, 2011, 10:34:52 »
Уже два дні у першому мультиплексі наявний ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ канал.
Почали скануватися чотири канали з 5-го мультиплексу, хоча з кольоровою заставкою.
 Обласний канал Нова Волинь обіцяв розпочати тестове мовлення з листопада, тож очікую на одній з 4-х кольорових заставок побачити відео ближчим часом  

sergiykovych

  • Гість
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #107 : Листопад 14, 2011, 11:21:54 »
Цитата: "Vova.UA" post=4632
Цитувати
STB Pace DIT8030

Що це за прилад такий, що навіть Гугл з ним не справився ???  :blink:  :blink:


уже є на сайті провайдера, і Гугл має знаходити

http://www.boxer.se/vart-utbud/hardvara/pace-8030-13/

http://www.boxer.se/vart-utbud/hardvara/

http://www.boxer.se/vart-utbud/TV/boxer-baskort/MIX/Boxer-Mix-On-Demand/

http://www.boxer.se/vart-utbud/ondemand/ondemand/  

sergiykovych

  • Гість
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #108 : Січень 02, 2012, 17:57:05 »
Нова Волинь уже транслюється у DVB-T2  

sony

  • Гість
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #109 : Січень 02, 2012, 19:30:13 »
А  в луцке ловится нововолинск?  

sergiykovych

  • Гість
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #110 : Січень 02, 2012, 22:25:01 »
Цитата: "sony" post=13734
А  в луцке ловится нововолинск?


у Луцьку є свій DVB-T2 передавач  

sokalski

  • Гість
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #111 : Січень 06, 2012, 01:07:42 »
Ковель може глушити мух 2 з Тарнаватки?  а то вже довший час щось не сканується.  

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 4367
  • -Отримані: 3933
  • Повідомлень: 19860
  • Репутація: +4349/-159
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
  • Software Engineer
    • укртвр
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #112 : Січень 06, 2012, 01:10:35 »
ковельські частоти тут

http://www.ukrtvr.org/405  
Проблема в том, что человек - существо эффективное. Он прилагает экстра-усилия только тогда, когда понимает, что они окупятся. А когда возврат инвестиций неясен, тогда и усилия будут посредственными.

Русские своих не бросают. А кого бросили, те не свои.

sokalski

  • Гість
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #113 : Січень 06, 2012, 18:48:58 »
52 DVB-T2 / H.264/MPEG-4 AVC
   5-ий мультиплекс   
1
   Ковель   
вул. Варшавська 5, щогла ВФКРРТ
   
тестове мовлення
   
   
Тоніс / Банк-ТВ / Вінтаж ТВ / Ескулап-ТВ / Нова Волинь / Аверс / ТВ Вибір


глушить :angry:  

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 4367
  • -Отримані: 3933
  • Повідомлень: 19860
  • Репутація: +4349/-159
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
  • Software Engineer
    • укртвр
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #114 : Січень 06, 2012, 18:49:52 »
:super:  
Проблема в том, что человек - существо эффективное. Он прилагает экстра-усилия только тогда, когда понимает, что они окупятся. А когда возврат инвестиций неясен, тогда и усилия будут посредственными.

Русские своих не бросают. А кого бросили, те не свои.

sokalski

  • Гість
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #115 : Січень 08, 2012, 22:21:08 »
Хто в Ново-Волинську,або Сокалі ловить  
52 DVB-T / H.264/MPEG-4 AVC
   Mux-2 Polska   
25 E.R.P.
   Zamоsc   Tarnawatka Polsat / TVN / TVN7 / TV4 / TV Puls / TV6 / Polsat Sport News :hi:  :hi:  :hi:  

Відсутній dxman

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 42
  • -Отримані: 101
  • Повідомлень: 235
  • Репутація: +102/-0
  • Розташування: м Яготин+Вишневе
DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #116 : Травень 29, 2012, 17:43:00 »
Був у гостях у Новолинську ловив причому класно. За сокаль не скажу

Відсутній tv-digest

  • Трохи більше ніж новачок
  • **
  • Подяки
  • -Надані: 0
  • -Отримані: 14
  • Повідомлень: 90
  • Репутація: +19/-19
Re: DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #117 : Березень 31, 2015, 06:49:38 »
шо то за 30 твк в Нововолинську????
           2+2 київ

Відсутній Sergii

  • Новачок
  • *
  • Подяки
  • -Надані: 1
  • -Отримані: 7
  • Повідомлень: 33
  • Репутація: +7/-0
  • Розташування: Lviv
Re: DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #118 : Травень 01, 2017, 22:01:35 »
У Нововолинську Антену DVB-T2 передавача перемістили на вежу поруч, на тій же будівлі

Надіслано від мого Redmi 4, використовуючи Tapatalk
« Останнє редагування: Травень 02, 2017, 20:02:23 від Sergii »

Відсутній dxman

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 42
  • -Отримані: 101
  • Повідомлень: 235
  • Репутація: +102/-0
  • Розташування: м Яготин+Вишневе
Re: DVB-T2 у Нововолинську
« Відповісти #119 : Березень 09, 2018, 16:48:26 »
Як зараз польска цифра в Нововолинську та Володимирі приймається, бо колега з Гродно каже що вже тиждень як гірший рівень став. Тобто якщо раніше йшло й на дачі біля Гродно, то тепер тільки У гродно (в нього 11 поверх) І з усіх передавачів До передавачів: до Белостока 70 до Сувалок 80-85 якщо антену направити на Сувалки то можна ще й Литву взять. Там і діскавері і тб 1000 і балтійські версії рен тб нтв ітд Правда кодуються. В них аналог раніше як був то лупив Особливо TVP 2 400  E.R.T.