Ефірне телебачення та радіомовлення в Україні

Потеревенити => Різне => Тема розпочата: Ігор від Листопад 14, 2012, 20:09:08

Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Ігор від Листопад 14, 2012, 20:09:08
Завтра буде тиждень як я встановив тв тюнер на комп'ютер. Чомусь деякі канали взагалі не приймає, а ті що приймає, то показують гірше. Коли слабкий сигнал, є вертикальні полоси на екрані.

Хтось ще використовує тв тюнер на комп'ютері? Як якість?
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Vova.UA від Листопад 14, 2012, 20:35:46
В мене стоїть AVer studio 509UA(RDS). Якість непогана. Радіо - неважно, багато власних перешкод системного блока, зовнішня антена не помагає.
Впринципі, там ВЧ блок екранований, а фм-демодулятор "голий", тому напевно і перешкоди йдуть. Ну і програмне забезпечення до нього трохи сире, підглючує деколи.
Назва: Re: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: anatolij69 від Листопад 14, 2012, 20:50:15
Стоит Behold TV 505FM .2007г. http://www.beholder.ru/products/505fm/ Родное ПО почему то не пошло  на ХР,на семерку с сайта скачивал. Тюнер на 4 ,вот ФМ глохнет на 106.6 ,и при включенном антенне идет помеха на спутниковый тюнер,ввиде шероховатости на картинке. Не хочет последнее время при записи видео с телеканала записывать звук...
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Ігор від Листопад 14, 2012, 20:50:49
А в мене AverTV GO 007 FM plus.
Мені не сподобалося те що на платі ВЧ блок не екранований.
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Zheka від Листопад 14, 2012, 21:10:19
а на ноутбуке у кого-нибудь есть?
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Vova.UA від Листопад 14, 2012, 21:42:36
Я от думаю, якщо обійти цю доріжку (на фото), і зайти рк-кабелем прямо в селектор фм, чи буде менше перешкод ?
[img size=300]http://i.piccy.info/i7/359a1dc9b31e2e4079ac55c1248f474a/4-48-521/57956813/56064_2258_draft.jpg[/img]
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Ігор від Листопад 14, 2012, 21:59:03
Цікаво. І обрізати доріжку що йде до входу щоб не було наводок?

Я думаю може до мого спробувати в розріз підсилювач?
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Ігор від Грудень 10, 2012, 18:28:03
Чомусь на моєму тв тюнері зовсім не сканується Тоніс, який по телевізору показує ідеально. Вручну теж не працює. Хтось знає в чому може бути причина?
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: kotenko.oleksander від Грудень 14, 2012, 23:32:24
14:9, а не 4:3. Така панорама зображення у Тоніса.
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Ігор від Грудень 14, 2012, 23:49:01
В аналозі? :blink:
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: kotenko.oleksander від Грудень 15, 2012, 21:00:33
Так точно.
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Ігор від Грудень 15, 2012, 22:26:46
Тоді поясніть яким чином в аналоговому тв зображення у Тоніса 16:9, а не 4:3?
В цифрі і на супутнику може бути.
Назва: Re: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: iskostya від Грудень 16, 2012, 13:49:01
Цитата: "Ігор" post=39244
Тоді поясніть яким чином в аналоговому тв зображення у Тоніса 16:9, а не 4:3?
В цифрі і на супутнику може бути.

В смысле в аналоге 4:3 а в цифре 16:9?
Назва: Тв тюнер в комп'ютері
Відправлено: Ігор від Грудень 16, 2012, 14:34:14
Ні, мені пояснили що я аналоговим тв тюнером не можу прийняти Тоніс тому що він мовить у 16:9 а не в 4:3.
От мені цікаво яким чином 16:9 може передаватися в аналоговому тв?