Ну так я ж не буду дивитись без сліз, як наступні 4 роки держава буде давати, як у бюджеті на 2016 р.-632 млн. грн. на НТКУ(Перший, Культура, ОДТРК і УР), це ж вдвічі менше, ніж вимагає закон про суспільне мовлення. Я шо не знаю, шо влада буде натякати, що "ми вам збільшимо фінансування, але ви нам маєте більше задницю лизати"?
Взагалі, у мене багато запитань і до нинішнього, і до попередніх керівництв.
ЯКОГО БІСА в 2012 р. зявився Перший Т2(Діджитал)?
Чому в 2014 р., на відміну від 2009 р. , керівництво Першого не відмовилось від мовлення вночі хоча б тимчасово?(на чверть би впали б витрати на трансляцію), а ще чому не переїхали з того довбаного "олівця" на Мельниковій у якесь нормальне кількаповерхове приміщення?
І до Нацради:
ЯКОГО МАКАРА у вашому плані розвитку інформаційного простору України написано, шо останніми в аналозі відключать НТКУ, ОДТРК, які на жаль зараз дивиться максимально 1 % населення,а оплата КРРТ за трансляцію влітає їм в хорошу копійку?
А знаєте, кому зараз невигідне суспільне мовлення?
Владі(хто при ній би не був), олігархам(бо якісне Суспільне просто "засре" їх та їхні медіа-активи), ну і більшості нашого населення(можливо, і я до них належу), які просто живуть тим, ДЕ Б ПОБУХАТИ або ПРАЦЮВАТИ МЕНШЕ, але отримувати БІЛЬШЕ, як рішити вопроси за шоколадку чи за 200 грн, та ще й тим, хто на виборах продає свої голоси за 200-500 грн(я, слава Богу, такого унинкнув), бо це ж на халяву гроші, та ще й побухать можна (а завтра ті ж, хто підкупляв вас, забиратимуть у вас тисячі).
Якшо ми не будемо нічого змінювати і в голові, і навколо себе, то нічого не зміниться і через 5,10,20 і більше років. Ми шо хочемо бути біднішими, ніж Гондурас?
Тому я все одно за введення абонплати, і інші позабюджетні фінанси.
Бо якщо Суспільне буде дійсно користуватись довірою у населення, то хоч щось у нашій країні зміниться на краще.