МХ-7

Автор admin, Лютий 25, 2022, 16:01:38

Попередня тема - Наступна тема

Desty

МЕГОГО Спорт чомусь не працює в Білій Церкві..((( Найближчий Володарка, але, навіть з дев'ятого поверху по прямій, рідко вдається зловити на антену(малу) з живленням.
  •  

Ігор

Пробуйте Рокитне і Київ. В якому районі Ви живете?
  •  

Radio_2019

Цитата: Roman3101 від Вересень 14, 2025, 15:06:26"Світло" вже "погасло"...
Що цікаво - залишився EPG.

UPD: Перепрошую, це мій телевізор його запам'ятав, при повторному запуску EPG немає)
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

Radiostyle

Цитата: Desty від Вересень 14, 2025, 17:32:35МЕГОГО Спорт чомусь не працює в Білій Церкві..((( Найближчий Володарка, але, навіть з дев'ятого поверху по прямій, рідко вдається зловити на антену(малу) з живленням.
Не працює,бо немає вежі кррт,яка обслуговує і є власником цього мх
Я їм писав,казали,що БЦ входить в зону покриття Київського передавача,можливо згодом колись десь увімкнуть,а можливо і не буде зовсім його
Спробуйте ще з рокитного зловити на 9 твк

14 Вересень 2025, 22:08:06
Цитата: Ігор від Вересень 14, 2025, 19:18:36Пробуйте Рокитне і Київ. В якому районі Ви живете?
От і доказ,що є проблеми з покриттям державного мультиплексу,2-ге по величині місто в області
Може десь в центрі,9-й поверх,але дивлячись куди направлена антена,Ігоре,може допоможеш людині з прийомом,ти ж майже місцевий,може рокитне зловите
  •  

admin

Звертайтесь до КРРТ та власне телеканалів. Для такого міста як БЦ знайдуть додатковий передавач.
  •  
    Подякували за цей пост: Ігор

velychko.op

Цитата: Desty від Вересень 14, 2025, 17:32:35МЕГОГО Спорт чомусь не працює в Білій Церкві..((( Найближчий Володарка, але, навіть з дев'ятого поверху по прямій, рідко вдається зловити на антену(малу) з живленням.
Не працює весь мх7 чи лише мегого спорт?
  •  

Ігор

Цитата: Radiostyle від Вересень 14, 2025, 22:05:5214 Вересень 2025, 22:08:06От і доказ,що є проблеми з покриттям державного мультиплексу,2-ге по величині місто в області
Може десь в центрі,9-й поверх,але дивлячись куди направлена антена,Ігоре,може допоможеш людині з прийомом,ти ж майже місцевий,може рокитне зловите
Можливо у нього просто дециметрова антена, радіо з Рокитного нормально слухаю телефоном на Лєвані (навіть у дівчини у квартирі). Телебачення також має добре прийматися. А з Києва взагалі 4 кВт, валить навіть у мене в Синяві, але на нормальну антену з підсилювачем. Те, що у БЦ не приймається на кусок дроту не означає, що є проблеми з прийомом.
Якщо потрібно доможу, тільки з вільним часом зараз мені проблемно
  •  
    Подякували за цей пост: DVB