Війна в Україні та хибні марення одного кремлівського карлика

Автор ass1995, Лютий 24, 2022, 05:43:29

Попередня тема - Наступна тема

kotenko.

За 18 лютого.
https://censor.net/ua/news/3536369/zelenskyyi-skazav-koly-planuye-zalyshyty-post-prezydenta

Цитата:
"Ми довго розмовляли, домовлялися і навіть кричали. Це було 6 годин без перерви. Зрозуміло, що у мене сьогодні більше досвіду, і ... зі мною зовсім непросто. Тому зрозуміло, що Росія хоче від мене позбутися", - сказав Зеленський (про 2019 рік, перемовини в Нормандському форматі в Парижі).

При цьому він зазначив: "Якщо Україна завтра приєднається до ЄС і НАТО, якщо російські війська виведуть і ми матимемо гарантії безпеки, я вже буду не потрібний. Тоді я все зробив. Але поки цього немає, я буду захищати свою країну".

За 15 лютого:
https://censor.net/ua/news/3535965/do-kintsya-viyiny-vyboriv-v-ukrayini-ne-bude

Цитую:
"Я готовий говорити про вибори. Українці не хочуть цього. Повністю не хочуть цього, бо вони бояться, ми втратимо воєнний стан, солдати повернуться додому і Путін захопить всю нашу територію. Зараз ми мобілізовані... Дуже важливо зберегти це. Нам потрібна єдність в країні. Питання в тому, як вижити. Якщо комусь це не подобається - вони можуть вибрати інше громадянство, якщо хочуть"

І в світлі останніх заяв від США, можна зробити висновок, що халява закінчується.

#наташанемішай
  •  

kotenko.

Цього тижня Трамп зачепив ЧСВ Зеленського і виставив того ідіотом. Мова про "4%".
#наташанемішай
  •  

BanderaTV

Проблема в тому, що нам неправильно інтерпретували про ці відсотки. Але всі побігли смакувати свіжесеньку зраду.
  •  

kotenko.

#наташанемішай
  •  

BanderaTV

•  

kotenko.

Так можна було не реагувати взагалі, і сказати типу "Без коментарів, зараз не до цього". А так взагалі крінж пішов.
#наташанемішай
  •  

kotenko.

На 67% Зеленський може піти у відставку, якшо:
1) не підпише угоду про метали, США зупиняють військову і економічну допомогу, а перемир'я буде на гірших умовах, ніж навіть на сьогодні;
2) підпише угоду, але її не ратифікує парламент, далі так само, як і в 1).

33 % - парламент ратифікує, бажано це дотягнути до кінця року, тому шо допомогу від ЄС і США треба витратити, щоб не зависла від передчасної заморозки.

#наташанемішай
  •