Про прийом DVB-T2

Автор HDTVUkraine, Липень 26, 2011, 19:56:23

Попередня тема - Наступна тема

jura25

Цитата: TV-Ukr від Лютий 12, 2025, 23:16:20Також можна поставити підсилювач, але не SWA, а типу бочка, який ставиться в розрив між антеною і тюнером.
Ставив,ще гірше стало. Повернув той,що на антенні зі старих запасів з 2006 року.
Нові плати дуже скачуть по відсотках в моєму варіанті.
А якщо підключити 12 вольт від блоку живлення від полячки.Краще буде сигнал,якщо буде не 5 вольт, а 12 вольт?
  •  

fediv

В ефірному прийомі чудеса неможливі. Чим вище антена, тим кращий прийом, і у вашому випадку просто доведеться ставити антену повище. При цьому прийом буде нормальний, незалежно від того, який підсилювач застосувати.

MotoR4ikk

Цитата: jura25 від Лютий 13, 2025, 15:46:11А якщо підключити 12 вольт від блоку живлення від полячки.Краще буде сигнал,якщо буде не 5 вольт, а 12 вольт?
Не факт, у мене тільки гірше було, я ставив як 12 вольт простий блок так і блок з регулюванням, все одно коли живлення від самого тюнера краще сигнал, певно менше зайвих перешкод.

Roman3101

Цитата: MotoR4ikk від Лютий 26, 2025, 11:22:58Не факт, у мене тільки гірше було, я ставив як 12 вольт простий блок так і блок з регулюванням, все одно коли живлення від самого тюнера краще сигнал, певно менше зайвих перешкод.
Найкращий результат для прийому DVB-T2 це одночасне поєднання двох факторів : 1)висота встановлення антени з підсилювачем ; 2)подача живлення на антену від самого тюнера близько 6V. Переконався на власному досвіді. Антена "полячка" висотою 14 метрів, живлення 6V подається з тюнера Sat-Integral S-1311 HD Combo. Стабільно добре приймаються всі мультиплекси одночасно з двох напрямків м.Калуш (відстань по прямій 40 км) , м.Івано-Франківськ (відстань по прямій 50 км).

BanderaTV

•  

Roman3101

Цитата: BanderaTV від Лютий 26, 2025, 12:00:196V чи 5V?
Цифровий мультиметр (тестер) при замірі показує 6V , хоча повинно бути 5V. Але це не суть важливо, головне результат.
  •