Я в своєму повідомленні
ЦитатаЧервоне 100 Вт 102.8
виходив з
таблички мовлення в селі Червонеде УР-1 мовить на частоті 102.8, вважаючи, що при збільшенні потужності і не змінюючи самої частоти, можна би було покрити весь Львів, оскільки 102.5 (Ретро) у самому Львові на 102,8 вже не чути, а також і відстань від Львова до с.Червоне складає 55км, що в свою чергу, всього на 10 км більше ніж від Львова до Красного (Красне 44км, Червоне 55км за даними
wikimapia.org). Ваша ж карта покриття стала для мене, водночас і здивуванням, і загадкою. За нею ми бачимо, що 100Вт з с.Червоне покривають весь Львів! але насправді цього нема і близько! Більше того, проїжджаючи через Красне я нічого не зміг виловити на 102.8, і тільки віддаляючись від Красного на схід, коли сигнал Ур на 100.2 почав пропадати, я зміг почути 102.8. З цього випливає лише одне - УР1 не мовить з вказаної Вами
вежі. і взагалі, звідки у Вас інформація, що це вежа КРРТ? можливо це базова станція GSM... та й крім УР1 в с.Червоне більше нічого й не мовить,
цілком ймовірно, що там і вежі, як такої, взагалі нема
але, припустімо, що ваша гіпотеза вірна і ця вежа якимось чином має, або може мати, відношення до радіомовлення.. тоді це справді унікальний і добротний варіант
можете писати листа в НРКУ
якось при нагоді постараюсь зїздити туди і розібратись, що там і до чого