Рені

Автор admin, Січень 30, 2015, 17:32:51

Попередня тема - Наступна тема

GAS

Цитата: Ігор від Березень 19, 2025, 18:18:48Викликайте священника 😁
Та точно наче прокляв хтось))
  •  

GAS

Я вже навіть не знаю, чи варто про це писати :) З 26 березня "Промінь" на 97.8 працює в стерео стабільно, без глюків та відвалів
  •  
    Подякували за цей пост: admin

GAS

А матюкатися ж не можна так? Шкода. Ну гадаю, ви розумієте мої емоції... Від учора "Промінь" на 97.8 працює тільки правий канал. Я вже сподівався, що там замінили штекер (чи дріт, чи в чому там причина), але фіг там :(
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

admin

•  

agkvas

Так смішно, що аж не смішно...

Рені, Байрак... напевно ще є такі про кого просто нікому написати.

Радійки позапускали, гроші освоїли, звіти опублікували, а там хоч потоп.

Ні моніторингу, ні обслуговування і так піпл схаває, всеодно слухати більше нічого.

TV-Ukr

Цитата: agkvas від Квітень 09, 2025, 16:01:07Рені, Байрак... напевно ще є такі про кого просто нікому написати.
Ще був кейс в Саврані, коли впродовж 7 місяців була пуста несуча, і на Чернігівщині, коли отримали дозволи на прикордонні, але помовили менше місяця і відмовились від них.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon, GAS

AM/FM DX

Цитата: GAS від Квітень 09, 2025, 14:52:38А матюкатися ж не можна так? Шкода. Ну гадаю, ви розумієте мої емоції... Від учора "Промінь" на 97.8 працює тільки правий канал. Я вже сподівався, що там замінили штекер (чи дріт, чи в чому там причина), але фіг там :(
Це як у Ніжині на 102.2, тільки лівий канал грає. 2 тижні тому писав на пошту суспільного – ніякої реакції... Напишу знову туди ж, але вже на іншу ел. адресу.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon, GAS

vital-fm

Видно їм це питання треба на збори наглядової ради винести.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon