Створю нову тему, щоб не засмічувати загальну.
Перші особисті враження від цієї радіостанції після запуску - позитивні. Етер подібний до "Львівської хвилі", але "місцевого розливу" (як і очікувалося).
Джингли (в тому числі й до передач) на основі ЛХ, але змінені. В день відкриття в гостях був в тому числі Зеновій Карач, який є "брендвойсом" станції - одним з тих, хто озвучував заставки (він же і для ЛХ озвучував). На ЛХ ще Таяна озвучувала - думаю, тут теж вона була залучена. Іноді, здається, і назва "ЛХ" у джинглах проскакує, хоча дуже рідко і випадково.
До речі, на сторінці у фейсбуці є кілька відео з гостями та фотоальбом з відкриття.
Плейлист (маю на увазі набір пісень, які звучать в етері) подібний до ЛХ. До речі, вчора, в день пам'яті, увечері була красива підбірка повільних пісень.
Деякі радіоігри подібні до ЛХ, але під іншою назвою (наприклад, "шиворіт-навиворіт" з ЛХ - під назвою "крученик"), хоча є й свої. Також, як уже згадувалося, регулярно є рубрики Віри Пузенко (в яких спонсорство та заставки переозвучені).
Реклама: місцева, причому різні міста області фігурують. Але озвучується, скоріш за все, переважно людьми з ЛХ, тому звучить звично. Є в тому числі реклама львівських брендів ("Леокераміка", також спонсорство аптеки DS), але з місцевими адресами.
Щоправда, ведучі наразі частіше озвучують в етері "106.8", а не ТХ. Хоча час від часу називають і повну назву. Думаю, що це від тривалої звички, бо перед запуском довго назва була "табуйована", або щоб скоротити. Думаю, що з часом будуть більше озвучувати повну назву. На ЛХ теж буває подібне, але рідше. Також і джингли 106.8 проскакують ще іноді, але рідко.