Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

SO

Цитата: admin від Вересень 27, 2014, 17:14:11
генератори наче є на обьектах Телемережі України,  а якщо немає то думаю можно домовитись, звісно за плату.

Доречі, а чого ви за передавачи хвилюєтесь? Ви їх купуєте?

Я нічого не купую, передавач коштує більше моїх доходів :-)
та й нафіга мені передавач.

Ну от спробуйте домовитися легально встановити генератор на даху багатоповерхівки де живуть люди!
За одну спробу поставити ємність з паливом пожежники засудять!
  •  

Radiostyle

Цитата: admin від Вересень 27, 2014, 16:47:30
є щогла КРРТ/Укртелекому у Білій Церкві
Владе,а хіба КРРТ до неї відношення має?
я думав,що то суто щогла Укртелекому)
  •  

SO

Цитата: admin від Вересень 27, 2014, 17:16:41
при останньому відключенні Одеси, УР-1 у БДністровському не було чутно

Ніхто ж не казав що РРТ дотримується правил :-)
Але справді правила існують. Навітьв Києві влітку одного разу в суботу все погасло разом із супутниками
  •  

Radiostyle

•  

SO

Цитата: Radiostyle від Вересень 27, 2014, 17:23:24
НРКУ

мабуть казначейство не платить, бо сам компанія при наявності всіх актів виконаних робіт все передає туди, а от там вже все іноді затримується
  •  

admin

Цитата: SO від Вересень 27, 2014, 17:20:31
Я нічого не купую, передавач коштує більше моїх доходів :)
та й нафіга мені передавач.

Ну от спробуйте домовитися легально встановити генератор на даху багатоповерхівки де живуть люди!
За одну спробу поставити ємність з паливом пожежники засудять!

ви працюєте у НРКУ, тому маю на увазі НРКУ.
Не усі розташовані на багатоповерхівках, по перше.
А по друге не обовязково мати генератор на даху. Генератор може бути навіть у сусідньому кооперативі, а над хати від нього можно прокласти кабель з напругою.
  •  

admin

Цитата: Radiostyle від Вересень 27, 2014, 17:22:19
Владе,а хіба КРРТ до неї відношення має?
я думав,що то суто щогла Укртелекому)
столи РРЛ незрозуміло кому належать, можливо там щось орендовано КРРТ
  •  

admin

Цитата: SO від Вересень 27, 2014, 17:22:50
Ніхто ж не казав що РРТ дотримується правил :-)
Але справді правила існують. Навітьв Києві влітку одного разу в суботу все погасло разом із супутниками
мене цікавить щоб населення чуло в приймачах, а не на бумазі
не бачу сенсу думати/розмовляти про 1шу категорію, якщо вона не виконується
  •  

Radiostyle

Цитата: SO від Вересень 27, 2014, 16:13:43
У вас є доступ до екрану передавача де намальована потужність?
Шановний,я на Ваше питання надіюсь дав вичерпну відповідь?
http://forum.ukrtvr.org/index.php?topic=934.msg79675#msg79675
Тепер Ви будь ласка аргументуйте недопустимість встановлення пердавального обладнання НРКУ на дахах документально)
  •  

admin

Цитата: SO від Вересень 27, 2014, 17:25:27
мабуть казначейство не платить, бо сам компанія при наявності всіх актів виконаних робіт все передає туди, а от там вже все іноді затримується
звісно, нафіг потрібно найбільше місто Київської області, яке по населенню може потягатися з деякими західними облцентрами
взагалі вимкніть його, завтра ліцензію заберуть, а НРКУ й далі буде плакатися про те що 5 кВт не дають в ФМ
  •  

SO

Цитата: admin від Вересень 27, 2014, 17:26:12
ви працюєте у НРКУ, тому маю на увазі НРКУ.
Не усі розташовані на багатоповерхівках, по перше.
А по друге не обовязково мати генератор на даху. Генератор може бути навіть у сусідньому кооперативі, а над хати від нього можно прокласти кабель з напругою.

Для автоматичного запуску треба мати АВР і кабель тягнути туди і назад. Генератор має стояти на території абонента і має бути оформлений належним чином. Якщо територія орендована - можуть бути нюанси.
Орендодавець майже завжди не має ліцензії на продаж електроенергії, ставити в себе генератор має сам орендодавець  і включати в схему.
  •  

SO

Цитата: Radiostyle від Вересень 27, 2014, 17:29:57
Шановний,я на Ваше питання надіюсь дав вичерпну відповідь?
http://forum.ukrtvr.org/index.php?topic=934.msg79675#msg79675
Тепер Ви будь ласка аргументуйте недопустимість встановлення пердавального обладнання НРКУ на дахах документально)

Ніхто не каже що ставити на дах не можна, можна лише оформлювати легально той дах. Якщо цього не зроблено - оплата послуг не можлива через наведені вище агрументи.
  •  

SO

Цитата: admin від Вересень 27, 2014, 17:31:07
звісно, нафіг потрібно найбільше місто Київської області, яке по населенню може потягатися з деякими західними облцентрами
взагалі вимкніть його, завтра ліцензію заберуть, а НРКУ й далі буде плакатися про те що 5 кВт не дають в ФМ

В таку ситуації НРКУ потрапляла і забирали, але вирішити її можна лише за межами компанії. Не все так просто.
Листи "Ви ж заплатіть за..." не допоможуть.
  •  

admin

Цитата: SO від Вересень 27, 2014, 17:32:07
Для автоматичного запуску треба мати АВР і кабель тягнути туди і назад. Генератор має стояти на території абонента і має бути оформлений належним чином. Якщо територія орендована - можуть бути нюанси.
Орендодавець майже завжди не має ліцензії на продаж електроенергії, ставити в себе генератор має сам орендодавець  і включати в схему.

це ще не забовязує ставити генератор та ємкість з пальним на дах житлової багатоповерхівки.
Геть не забув, передавачи теж можуть не бути на даху багатоповерхівки.

Цитата: SO від Вересень 27, 2014, 17:36:41
В таку ситуації НРКУ потрапляла і забирали, але вирішити її можна лише за межами компанії. Не все так просто.
Листи "Ви ж заплатіть за..." не допоможуть.
о тому потрібно гроші від реклами перераховувати на ці речі, а зарплату з бюджету. може хор сам звільнится:)
  •  

SO

Цитата: admin від Вересень 27, 2014, 17:39:02
це ще не забовязує ставити генератор та ємкість з пальним на дах житлової багатоповерхівки.
Геть не забув, передавачи теж можуть не бути на даху багатоповерхівки.

о тому потрібно гроші від реклами перераховувати на ці речі, а зарплату з бюджету. може хор сам звільнится:)

як правило передавачі стоять в контейнерах на тому ж даху.

НРКУ сама перерахувати нічого нікуди не може. Кошти йдуть на рахунки і платяться з них тільки через УДК.
Зарплата - захищена стаття для всіх, тому там не затримуються кошти.
А от все інше - бувають нюанси.
  •