Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

Yuriy

Сьогодні в урочистій обстановці Національній радіокомпанії України вручили ліцензії на радіочастоти за результатами проведеного конкурсу.

Національна радіокомпанія у партнерстві з облдержтелерадіокомпаніями здобула 7 частот в обласних центрах: Вінниці, Кіровограді, Львові, Миколаєві, Тернополі, Чернівцях та Чернігові.

Ефір розподілять відповідно до впроваджуваної дорожної карти з розбудови державного (суспільного) ФМ-мовлення: 20 годин на добу мовитиме Національна радіокомпанія, 4 години - обласні. http://schedule.nrcu.gov.ua/news.html?newsID=4105
  •  

Formally 20

Так, подождите. А с Винницей и Кировоградом что тогда? ОДТРК не подавала заявки, но будет вещать вместе с УР1, несмотря на отсутствие у ОДТРК лицензии на 4-часовой блок в эфире УР1? Отсутствует конкретика в данном сообщении
  •  

Yuriy

10 серпня голова регуляторного органу Юрій Артеменко і член Національної ради Олександр Ільяшенко вручили представникам п'яти обласних державних телерадіокомпаній – Львівської, Миколаївської, Тернопільської, Чернівецької, Чернігівської – і Національної радіокомпанії України ліцензії на мовлення. http://nrada.gov.ua/ua/news/radanews/23109.html
  •  

sohok

Скажіть, а чому на новому сайті українського радіо архів передач тільки з червня ,а за попередні місяці архіву немає, а старого сайту ур 1 я не можу знайти. Скажіть де є старий сайт ур 1
  •  

fmdxua

Цитата: sohok від Серпень 18, 2015, 10:52:27
Скажіть, а чому на новому сайті українського радіо архів передач тільки з червня ,а за попередні місяці архіву немає, а старого сайту ур 1 я не можу знайти. Скажіть де є старий сайт ур 1
Слушне зауваження. Пропоную написати начальнику IT відділу НРКУ Олександру Соломці:
solomka@nrcu.gov.ua
або надати зауваження на
webadm@nrcu.gov.ua
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

sohok

Цитата: fmdxua від Серпень 18, 2015, 11:07:58
Слушне зауваження. Пропоную написати начальнику IT відділу НРКУ Олександру Соломці:
solomka@nrcu.gov.ua
або надати зауваження на
webadm@nrcu.gov.ua
А старий сайт ще є чи його вже немає ?
  •  

maximusone

•  

fmdxua

Цитата: sohok від Серпень 18, 2015, 10:52:27
Відповідь Олександра Соломки:
Доброго дня!
...Старий сайт тимчасово доступний за адресою old.nrcu.gov.ua
Архів програм на діючому сайті зберігається 2 місяці, оскільки НРКУ має обмежене фінансування на оренду серверу і резервування сайту.
Старі передачі більше двох місяців в онлайн доступі не доступні.
Якщо Ви були учасником програм і Вам потрібно мати записи старих передач НРКУ, зверніться офіційним листом до в.о. Генерального директора НРКУ Табаченка А.Д....

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

sohok

Цитата: fmdxua від Серпень 19, 2015, 22:41:10
Відповідь Олександра Соломки:
Доброго дня!
...Старий сайт тимчасово доступний за адресою old.nrcu.gov.ua
Архів програм на діючому сайті зберігається 2 місяці, оскільки НРКУ має обмежене фінансування на оренду серверу і резервування сайту.
Старі передачі більше двох місяців в онлайн доступі не доступні.
Якщо Ви були учасником програм і Вам потрібно мати записи старих передач НРКУ, зверніться офіційним листом до в.о. Генерального директора НРКУ Табаченка А.Д....

Це дуже погано що архів тільки два місяці, деколи хочеться послухати програми які були півроку чи рік тому назад 
  •  

Yuriy

Цитата: sohok від Серпень 19, 2015, 23:52:13
Це дуже погано що архів тільки два місяці, деколи хочеться послухати програми які були півроку чи рік тому назад
А Ви їм дайте пораду відкрити власний YouTube канал. Я їм вже про це писав, марно. Може вам пощастить.
  •  

Formally 20

•  

admin

ну и обьясните, мне тупому, зачем тогда Львовское облрадио, к примеру, собралось выигрывать УКВ частоту???
  •  

pavlo_r

•  

Formally 20

Наверное неверно поинформировали
  •