Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

BanderaTV

Цитата: Radiostyle від Вересень 22, 2015, 19:32:14
виклянчили
Так мовлення в Жовтих Водах (Кривому Розі) Буде? Мене цікавить УР3
  •  

admin

•  

Yuriy

•  

Иваныч

549 кілогерц  можна почути і в Чернівецькій області  :super:

Yuriy

Если так хорошо слышно, то какой смысл содержать новый СВ 1278 передатчик в Одесской области?  Неужели так тяжело сообразить, что его лучше перенести? 
  •  

Formally 20

Есть смысл покрыть вещание УР1 в АМ-диапазоне с помощью мощных передатчиков в Луче (Миколаївщина), Красне (Львівщина) и Таранівке (Харківщина). Насчёт Ужгорода и Петровки с Измаилом стоит вопрос "А смысл включить эти передатчики, если рядом есть мощные передатчики из ближайших городов?"
  •  

Yuriy

Если на СВ сделать микс из всех 4-х программ и сделать авторские передачи усилиями местных ОДТРК на каждый регион,где их слышно- то это будет уже победой.
  •  

Formally 20

Боюсь места и времени в сетке не хватит
  •  

Владислав

Доброго  вечора , хочу розповісти Вам про мою ОДТРК Поділля-Центр. Справа у тому що  це ЄДИНА ОДТРК в Україні, яка не перейшла на нову сітку мовлення у ФМ діапазоні 7 вересня, і вперто продовжує виходити у старі відрізки часу.Я вирішив розібратися у чому ж проблема і  зателефонував  до   НРКУ , там відповіли що про цю ситуацію не знають і обов'язково зателефонують в мою ОДТРК, через деякий час я знову зателефонував в НРКУ і спитав що їм відповіли у моїй ОДТРК , виявляється що на запитання  НРКУ вони відповіли що просто не встигли  переналаштувати  комп'ютер який виводить ОДТРК у ефір, і найближчим часом все ж запустять нову сітку. Минуло 3 дні, але моя ОДТРК все ж виходила у старій сітці,тоді вже я вирішив сам зателефонувати до моєї ОДТРК і спитати чому вони й досі виходить у старі проміжки часу. Мені пощастило  тому що мене з'єднали із директором моєї ОДТРК, і на мої запитання вона відповіла так "Грошей у нас немає, спеціаліста який би зміг переналаштувати комп теж немає , крім того у нас є договори із політичними партіями , а у договорах прописані проміжки часу на трансляцію політ. реклами" тож тепер мені доведется чекати  закінчення виборів , і можливо тоді  моя ОДТРК перейде на нову сітку мовлення у фм діапазоні.
  •  

pavlo_r

Все правильно. Це ж потрібно оголосити тендер на спеціаліста, який може налаштувати комп'ютер. Затвердити склад тендерної комісії і дату підбиття підсумків. Виділити фінансування на проведення тендеру, виділити кошти на переналаштування та пов'язані з ним витрати. Виділити кошти на оплату роботи спеціаліста і звести це все в єдиний бюджет. Затвердити бюджет. Оформити спеціалісту допуск до комп'ютера. Затвердити план та графік проведення робіт. І, на кінець, підписати акт прийому-передачі налаштованого комп'ютера. До Нового року не впораються. Так бачу)))
  •  

velychko.op

Наш край і Виродження вже напевно купили місце в ефірі а тут шось міняти змушують
  •  

fmdxua

Цитата: Владислав від Вересень 23, 2015, 21:28:49
Доброго  вечора , хочу розповісти Вам про мою ОДТРК Поділля-Центр. Справа у тому що  це ЄДИНА ОДТРК в Україні, яка не перейшла на нову сітку мовлення у ФМ діапазоні 7 вересня, і вперто продовжує виходити у старі відрізки часу.
Черкаська, Полтавська, Кіровоградська і схоже що і Чернігівська ОДТРК також працюють по старій сітці мовлення. Сьогодні о 6.45 на УР-1 було включення даних регіональних програм.

24.09.15 - Черкаське обласне радіо "Рось" на УР-1 о 6.45

24.09.15 - Кіровоградське обласне радіо "Скіфія-центр" на УР-1 о 6.45
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fmdxua

Сьогодні відновлено ефірне мовлення більшості передавачів програм НРКУ, які були виведені із роботи на початку вересня цього року.
Відновлено мовлення (вказую лише ті станції, які  зараз особисто приймаю):
65,96 МГц - УР-1 - Іскрівка (о 6.30 було включення "Радіо Полтава і полтавці", а о 6.45 - ОДТРК "Лтава")
91,4 МГц - УР-1  - Черкаси
106,3 МГц - УР-1 - Красногорівка

Радіо  "Промінь" відновили на частотах : 67.49 МГц - Шостка, 68,27 МГц - Холми, 68,6 МГц - Красногорівка, 68,84 МГц - Кіровоград, 69,92 МГц - Тростянець, 70,64 МГц - Черкаси, 73,88 МГц - Полтава (сила сигналу наполовину менша (в dBf) ніж раніше, а на 69,26 МГц з'явився позасмуговий сигнал Радіо "Промінь").
71,93 МГц - УР-3 - Культура - Баланівка - працює (не знаю чи вимикали)
Не відновлено роботу УР-3 "Культура" - Дніпропетровськ - 66,74 МГц. Приймаю лише 68,36 МГц - УР-1 із даного міста.

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Владислав

Цитата: fmdxua від Вересень 24, 2015, 06:42:46
Черкаська, Полтавська, Кіровоградська і схоже що і Чернігівська ОДТРК також працюють по старій сітці мовлення. Сьогодні о 6.45 на УР-1 було включення даних регіональних програм.

24.09.15 - Черкаське обласне радіо "Рось" на УР-1 о 6.45

24.09.15 - Кіровоградське обласне радіо "Скіфія-центр" на УР-1 о 6.45
Так, але я говорив про сітку мовлення у ФМ діапазоні, а сітка про яку Ви говорите  з проводового мовлення.
  •  

RomHol

Цитата: Владислав від Вересень 24, 2015, 07:36:28
Так, але я говорив про сітку мовлення у ФМ діапазоні, а сітка про яку Ви говорите  з проводового мовлення.
Владиславе, перший ранковий вихід у ефір ОДТРК має бути о 08:10 незалежно від того, чи FM, чи УКХ, чи проводове мовлення, а не о 06:45.
  •