Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

DeJar

•  

Yuriy

А на сайте НРКУ- полная тишина, такое ощущение, что это их абсолютно не заботит. Без жестких реформ, УР не сможет быть полноправным членом общественного вещания. 
  •  

vital-fm

Авторські читання на "УР 1".
Актуально на теперішній час, але все ж таки варто буде на "Культуру", якщо отримають частоти перенести.
За часів присутності "УР 3" на УКХ полюбляв послухати, та й по часу там можна більше виділити.
Поруч з тим "Громадське" хоче повернення
  •  

VIT_LEV30

Николаев на укв нет вещания УР -1, (с воскресенья).
  •  

admin

Областное тоже?

Отправлено из tapatalk

•  

Chevalier

Чернівці,

УР-1+Буковина 69,26 УКХ - мовлення немає вже кілька днів.

P.S. Радіо Буковина 67,97 і Промінь 67,19  - мовлення є.
  •  

vital-fm

Chevalier
А можна нове посилання на "Буковину", щось старе не працює.
  •  

fmdxua

Думаю  на форумі про це згадувалось раніше, але я сьогодні побачив вперше.

Не зрозуміло, чому в НРКУ пишуть не мегагерци (МГц), а мілігерци (мГц) :nea:.

Уже незабаром шукайте Українське радіо у ФМ-мережі у своєму місті!

...невдовзі Українське радіо можна буде почути в Дніпропетровську на частоті 87,5 мГц, на Донеччині, у прифронтових Краматорську (102,2 мГц) та Маріуполі (107, 3 мГц). А також в Нікополі (106,0 мГц)  та Кривому Розі (90,4  мГц); Бердичеві, Житомирської обл. (107,1 мГц); в Мукачеві на Закарпатті (97,3 мГц); Бердянську (88,4 мГц) та Мелітополі (107,7 мГц ) Запорізької обл.; Первомайську (105,9 мГц) на Миколаївщині; Лубнах (100,1 мГц) на Полтавщині; місті Корець (107,2 мГц) та селі Копань (102,9 мГц ) Рівненської обл.; в Охтирці (88,9 мГц ) Сумської обл.; Жашкові (105,4 мГц) Черкаської обл.; Прилуках (105,7 мГц) та селі Загребелля (103,0 мГц ) Чернігівської обл....

http://www.nrcu.gov.ua/news.html?newsID=22626
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

RomHol

Мабуть, у цьому повідомленні на сайті Українського радіо зі статистикою щось також не так, бо вона ніяк не сходиться зі статистикою на сторінці http://ukrtvr.org/telekanali-ta-radiostantsiji/49/834

"Таким чином, мережа мовлення Українського радіо зросла до 55 ФМ-частот у 19 областях України, 38 з яких було надано 2015 року."

Я думаю, що у повідомленні мається на увазі отримана кількість частот за якийсь проміжок часу, а не загальна кількість частот у ФМ-мережі. А 19 - це не областей, а обласних центрів.
  •  

vital-fm

От халепа, і ці до нас за достовірною статистикою ходити не хочуть.
Ну добре не до нас, детектор ж раніше аналіз мережі робив.
  •  

pavlo_r

vital-fm, а це взагалі нормально, що радіостанція не знає власної мережі?
  •  

Влад

Це їх нацрада своїм повідомленням від 1 квітня ввела в оману:))
http://www.nrada.gov.ua/ua/news/radanews/28729.html
  •  

vital-fm

Павле, так для них незвично мати фм мережу, вони ж, видно, ще й досі живуть СХ передавачами і бажанням їх закупити.
Ну а в їх паперах, ще й з додаванням старих від ОДТРК спробуй не запутатись.
Або ж спішили на сайт новину викласти, а перевіряти - нашо, гугл все знає, видно не так переробили якусь з офіційних новин НР.
П.С. fmdxua, перевір будь ласка чи є включення Черкас на УКХ, якщо мені не зраджує пам'ять, таке практикували бувші ОДТРК, за часів переходу на спільну мережу.
  •  

admin

•  

fmdxua

Цитата: vital-fm від Квітень 13, 2016, 11:00:49
П.С. fmdxua, перевір будь ласка чи є включення Черкас на УКХ, якщо мені не зраджує пам'ять, таке практикували бувші ОДТРК, за часів переходу на спільну мережу.
Сьогодні перевірив, включення Черкаської ОДТРК  , як і раніше, здійснюються  на 72,20 МГц.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •