Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

Владислав

Цитата: YsZ від Лютий 01, 2017, 18:20:48
ну вот видите, в Мариуполе проблем с частотами оказывается нет, однако и заказа на просчет новых у этих оленей тоже нет. А все потому что оторваны от действительности и сидят не на своих местах
Це вони говорили про мережу УР-1, адже  у цих містах не знайшли вільні частоти для нього.
  •  

Влад

107.8 в Маріуполі давно прорахована.. до речі, ще в Маріуполі можна спробувати прорахувати 88.5 і 91.5.
  •  

YsZ

Цитата: Владислав від Лютий 01, 2017, 19:13:29
Це вони говорили про мережу УР-1, адже  у цих містах не знайшли вільні частоти для нього.

в Одессе под три десятка эфирных радиостанций в фм диапазоне,  и если среди всего этого разнообразия поныне легко находится место  для русского радио, шансона и прочего мусора , но нет места для национального государственного вещателя номер 1  ->  из этого следует тот же вывод "о  оленях", на который я указал выше.
  •  

YsZ

Цитата: Влад від Лютий 01, 2017, 20:40:08
107.8 в Маріуполі давно прорахована.. до речі, ще в Маріуполі можна спробувати прорахувати 88.5 і 91.5.

для цього потрібно розуміти значення Маріуполя и прилеглих територій  для країни вцілому, особливо в теперішніх умовах війни. Але коли із теплого крісла у столиці, Маріуполь для тебе виглядає  лише як крапка на мапі, десь в одному рядку із Волновахою та Краматорськом - то можна обмежитись тимчасовим довзволом на 100Вт. Та й взагалі незважати на той факт, що навіть ці введені в дію передавачі вимагають належного технічного обслуговування. Але для оленів  - головне зробити ілюзію діяльності та прозвітувати, а фактичний результат - то другорядне ...
  •  

E.v.g.

Цитата: Влад від Лютий 01, 2017, 20:40:08
до речі, ще в Маріуполі можна спробувати прорахувати 88.5 і 91.5.
91.5 МГц занято в Бердянске, 88.5 тоже сомнительно.
Я писал в Нацраду по поводу переноса 90.0 МГц из Сартаны в Мариуполь и поднятия мощности хотя бы до 100 Вт - никакого ответа . 

.
  •  

admin

Цитата: YsZ від Лютий 01, 2017, 20:40:47
в Одессе под три десятка эфирных радиостанций в фм диапазоне,  и если среди всего этого разнообразия поныне легко находится место  для русского радио, шансона и прочего мусора , но нет места для национального государственного вещателя номер 1  ->  из этого следует тот же вывод "о  оленях", на который я указал выше.
Ну так то інші олені видавали дозволи. Чи ти усіх под одну гребінку?
  •  

Влад

Викинуті на вітер гроші!!! Адже в містах середні хвилі не приймаються взагалі. Коли ловити в будівлі - гул стоїть страшний. Залізобетон не пропускає їх. Тільки на вулиці поза будинком є прийом. То ж тільки в машинах можна слухати у великих містах.. ФМ треба розвивати!! У Харкові вже є одна прорахована частота. Ще дві можливі для Променя і Культури теж зараз прораховують. В Одесі та Івано-Франківську частоти теж з'являться влітку, коли закриють аналогове телемовлення. А середні хвилі вже й Білорусь закрила, та й Росія практично не використовує. Нерентабельні вони, витратні. Та й не на всіх приймачах є.
  •  

Formally 20

В соседних с Украиной странах (Румыния, Венгрия и Молдова) радиостанции общественных медиа вещают в АМ-диапазоне. Периодически модернизируют передатчики.
И ещё: Беларусь и Россия отключили мощное вещание, но в Приднестровье, а точнее в Григориополе, вещание на АМ не отключили. Оттуда же на 1413 АМ транслируется пропагандистский Вести FM российского ВГТРК.
  •  

YsZ

Цитата: admin від Лютий 01, 2017, 21:02:08
Ну так то інші олені видавали дозволи. Чи ти усіх под одну гребінку?

не принципово які саме   - я хочу донести інше, там , де немає політичної волі, чи вільних частот, чи відповідальніх посадовців або ще чогось\когось   для розвитку і підтримки державних стратегічно важливих мовників - там,   частоти для станцій окупната знаходяться просто миттєво -  за тиждень знайдуться і для радіо росії чи радіо звєзда . Досвіт із оккупованими Сімферополем чи Донецьком яскраве підтверждення.
  •  

admin

Зрозуміло. Тобі без різниці на кого і чому скаржитися.....аби поскаржитися. І якщо для тебе немає різниці що робить нинішній склад НР у порівнянні з іншими (особливо важливо відзначити що робить усе це легально і прозоро) то я просто для себе зроблю висновок що немає сенсу з тобою спілкуватися.
  •  

YsZ

Цитата: admin від Лютий 10, 2017, 15:13:25
Зрозуміло. Тобі без різниці на кого і чому скаржитися.....аби поскаржитися. І якщо для тебе немає різниці що робить нинішній склад НР у порівнянні з іншими (особливо важливо відзначити що робить усе це легально і прозоро) то я просто для себе зроблю висновок що немає сенсу з тобою спілкуватися.

ну то й не спілкуйся
  •  

admin

Ти не зрозумів. Це стосується твого перебування на форумі. Або будуть конкретні пости або "доносити інше" (тобто тотальну зраду) будеш десь в іншому місці.
  •  

admin

Переоформити додаток 3 (дата видачі додатка 03.08.2016) до ліцензії на мовлення НР № 00678-м від 26.01.2016 НТКУ, м. Київ, у зв'язку зі збільшенням потужності передавача з 0,1 кВт до 0,25 кВт на частоті 102,5 МГц у м. Гайсині, зміною місцезнаходження передавача на частоті 107,1 МГц у м. Бердичеві, зазначивши в ліцензії:
- докладні характеристики каналу мовлення, мережі мовлення для частот: 102,5 МГц у м. Гайсині та 107,1 МГц у м. Бердичеві – згідно з додатком до рішення.

Вінницька обл., м. Гайсин,
вул. 1-го Травня, 111   
102,5    
0,25   м. Гайсин та Гайсинський район

Житомирська обл., м. Бердичів,
вул. Піонтковського, 7-у   107,1   0,1   м. Бердичів та Бердичівський район   

•  

YsZ

Цитата: admin від Лютий 11, 2017, 16:24:40
Ти не зрозумів. Це стосується твого перебування на форумі. Або будуть конкретні пости або "доносити інше" (тобто тотальну зраду) будеш десь в іншому місці.

пункт правил, який я порушую до студії ,   бо  твої особисті комлекси мене мало цікавлять .
  •  

admin

Цитата: YsZ від Лютий 18, 2017, 21:15:33
пункт правил, який я порушую до студії ,   бо  твої особисті комлекси мене мало цікавлять .
поки я оплачую хостинг, або будуть конкретні пости або "доносити інше" (тобто тотальну зраду) будеш десь в іншому місці. Усе зрозуміло?
  •