Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

sohok

Цитата: "oldman" post=44246Помните, как мы все здесь насколько месяцев назад, обсуждали целесообразность запуска УКВ ЧМ и СВ передатчиков НРКУ. Вот ещё раз говорю. Зачем их нужно было запускать?!... Грели воздух и загнали КРРТ в тупик. За эти пол года, денег на потреблённую электроэнергию этими передатчиками ушло столько, что хватило бы на пару лет, на всю ФМ сеть УР-1. Ну когда уже там в верху начнут думать головой. Ну я ещё понимаю, если какой-то чиновник на этом бы заработал (украл; взятки; откаты). А так просто, деньги на ветер.
А як тоді скажіть слухати промінь і ур1 по радіоприймачу мені у Львові коли нема інтернету, а сьогодні виключили і на укв. На укв радіо промінь і ур1 дуже багато людей слухало а ви говорите воздух грели от скажіть мені як я маю ці канали слухати коли нема інтернету
  •  

oldman

Цитата: "sohok" post=44249А як тоді скажіть слухати промінь і ур1 по радіоприймачу мені у Львові коли нема інтернету, а сьогодні виключили і на укв. На укв радіо промінь і ур1 дуже багато людей слухало а ви говорите воздух грели от скажіть мені як я маю ці канали слухати коли нема інтернету
Ну, это вы спросите у кабинета министров, депутатов и НРКУ.
Я говорю о логике. Какой нормальный человек, будет ездить каждый день на работу Камазом, если за пол года солярки уйдёт столько, что на те деньги можно Славуту купить?
А по поводу того, как вам слушать? А как вы слушали год назад? А как вы будете слушать, когда нижний диапазон вообще перестанут использовать через несколько лет?...
  •  

vital-fm

Владе, я вже підредагував повідомлення, ми просто у різний час вмикали, завтра послідкую детальніше.
А за НРКУ, історія повторюється, тільки з маштабнішими наслідками.
  •  

velychko.op

кого ще не забанили пишіть Азарову в Фейсбук
  •  

Yuriy

Мой троюродный брат из Олевска сказал,что там УР-1 тоже молчит.
Такого беспредела с НРКУ не было даже в лихие 90-е.
  •  

Гвоздецкий

•  

Yuriy

Боюсь,что в будущем только УР-1 оставят ,а УР-2 и УР-3 просто ликвидируют. Переселят их на Мельникова 42,а Крещатик 26 заберут себе очередные олигархи.
  •  

vital-fm

А я то думав, чого ОДТРК зменьшують потужність передавачів на УКВ, а НРКУ ні.
05:15 - "Промінь" повернувся на 71,75 Тернопіль, УР1 немає.
06:45 і 08:10 - не було місцевих включень на ОДТРК на УКВ, на проводовому все добре.
08:30 - "Харків 2" в ефірі, на початку була згадка про частоту.
нове посилання на інтернет трансляцію.
  •  

Vova.UA

Не можу виловити Підбуж (Дрогобицького району). Хоча, може просто Ера сильно глушить, але раніше деколи вдавалось ідентифікувати.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

radioboy

А есть ли где нибудь трансляция 1 канала НРКУ в MP.3 формате?
  •  

kopop

Сьогодні взяв свій кіпо 308B і промоніторив УКХ діапазон у Києві: мовлять лише "емануїл" на 67.28мГц і "марія" на 69.68мГц   :(
  •  

sohok

Цитата: "kopop" post=44272Сьогодні взяв свій кіпо 308B і промоніторив УКХ діапазон у Києві: мовлять лише "емануїл" на 67.28мГц і "марія" на 69.68мГц   :(
Що навіть у Києві на укв не мовлять промінь і культура. Виходить культуру і промінь можна слухати тільки на проводовому мовленні якого майже не залишилось і інтернеті
  •  

digitalif

Цитата: "Yuriy" post=44258Боюсь,что в будущем только УР-1 оставят ,а УР-2 и УР-3 просто ликвидируют. Переселят их на Мельникова 42,а Крещатик 26 заберут себе очередные олигархи.
Сплюньте 33 рази.
Івано-Франківськ. УКХ мовчить, обласне радіо промоніторю пізніше.
Провід працює.
  •  

vital-fm

На Харків 2 зачитують листа про вимкнення УР1 на УКВ а з ним і обласного радіо, схоже, що на кожній 30-ій хвилині будуть повторювати, принаймні сьогодні.
  •