Цитата: vital-fm від Лютий 03, 2024, 11:17:24ПО вінницькій області он аж дві товки за висвітлення діяльності рад на місцях конкурують.
Це Ви про які?
І, до речі, Ви мене не зовсім зрозуміли. Я мав на увазі, що ось, наприклад, є комунальне підприємство, яке дії "під дахом" місцевої ради чи РДА, отримує фінансування на забезпечення тих кількох годин ефіру (або не кількох, а всіх 24-х), яке воно перекриває, і якось існує.
А тепер беремо ТОВку. В неї мають бути засновники, які мають вкладати в неї гроші... А якщо вони не бачать можливості отримувати прибуток? А якщо за їхніми підрахунками вона навіть "в нуль" не виходитиме? Ось це я і мав на увазі - кому буде цікаво створювати таку ТОВку? Ну хіба через "корупційну складову", коли якийсь місцевий бізнесмен, умовний Вася, створить таку ТОВку в обмін на те, що місцева влада щось йому виділить, на щось закриє очі, десь допоможе "виграти" тендер тощо. Або цей бізнесмен сам є місцевою владою (чи її кумом, братом, сватом), або бажає стати місцевою владою. І тоді ця ТОВкв створюється виключно як "рупор" місцевого "царка".
Лютий 03, 2024, 16:12:29Цитата: TV-Ukr від Лютий 03, 2024, 12:00:37В 2013 отримували нові частоти й інші мережі УМХ - Європа Плюс розширила мережу, і Авторадіо зайшло в усі обласні центри, крім Чернівців, та декілька районних центрів.
Так я про це й кажу, що мережу Нашого Радіо не розвивали. А причини мені достеменно не відомі.
Цитата: TV-Ukr від Лютий 03, 2024, 12:00:37До речі, не тільки Авторадіо не мовило в Чернівцях - Наше Радіо також не зайшло в це місто, хоча воно ретранслювалось місцевою станцією в першій половині 2000-х років.
То взагалі була окрема історія. З тією місцевою станцією. Я сам не знаю подробиць - чому так сталося, але вони так і не спромоглися отримати ліцензію. Але при цьому якось мовили - навіть спочатку з вежі концерну (!), лише після помаранчевої революції кудись перенесли обладнання. Ну, тобто, в них був якийсь дозвіл - але я до кінця навіть не розумію, який саме (бо ж тоді тимчасових дозволів ніби не було) - можливо, ще від Мінзв'язку з 1999 чи 2000-го року, коли діяльність Нацради була "заморожена". Але чому офіційно не пройшли процедуру ліцензування - не розумію. Тому, наскільки я знаю, на "Нашому Радіо" взагалі воліли не згадувати про ту співпрацю. Ну принаймні у середині 2000-х. Офіційно ніде не згадували, не коментували.