КОНКУРС (обговорення)

Автор Vova.UA, Березень 12, 2011, 00:18:19

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Цитата: DVB від Липень 17, 2025, 18:11:58Тараща 101.4. А в Благовіщенському (Кір), на цій частоті Хіт ФМ, 250 вт. Відстань між містами 135 км. Зрозуміло, що в радіусі 30 км від своїх міст, вони один одному заважати не будуть. А десь посередині, наприклад в Умані, буде каша. Особливо якщо їхати на автомобілі по трасі Київ Одеса. Їдеш згори - Хіт ФМ, їдеш під гору - Голос Надії.
Але якби в Таращу зайшов Хіт ФМ, то було б чудово.

У Таращі такий рельєф, що вона сильно і не заважатиме, і плюс до того там немає нореальної висоти. Єдине чому там заважав Богуслав, це у мене приймати 101,5 з Києва.
Хіт у Таращу навряд чи зайде, це місто дуже мале
  •  
    Подякували за цей пост: DVB

vital-fm

Може голос і піде?
Чернівці може Хіт фм закриє мережу, як з нашим, друга місцевим
Дніпро - "Ми україна"
КР - Максимум, давно хочуть, але я б не давав, якщо не запустяться у Кропивницькому, хай рухаються.
Одеса "Перець".
Полтава - "Авто" або "Novaline".
Рівне - "Рокс" і може "ритм" ще може "Ностальжі" взяти.
Чернігів - "Чемпіон".
Якось так.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

kotenko.

Полтава - скоріше Новалайн, бо багато в області переселенців.
#наташанемішай
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

ProRadio

Цитата: vital-fm від Липень 17, 2025, 22:11:33Може голос і піде?
Чернівці може Хіт фм закриє мережу, як з нашим, друга місцевим
Дніпро - "Ми україна"
КР - Максимум, давно хочуть, але я б не давав, якщо не запустяться у Кропивницькому, хай рухаються.
Одеса "Перець".
Полтава - "Авто" або "Novaline".
Рівне - "Рокс" і може "ритм" ще може "Ностальжі" взяти.
Чернігів - "Чемпіон".
Якось так.

Одеса - "Чемпіон", про це вже неодноразово натякали. Хоча, в Одесі досі немає Культури і Армії ФМ, але ОП "випадково" юридично заблокувала розвиток мереж Суспільного, а Армію взагалі "підвісила" у невизначеності :(
  •  

vital-fm

Виходив з логіки, що ще щось можуть у одеситів придбати, як вийшло з Дніпром.
  •  

0-0-0-0

Цитата: vital-fm від Липень 17, 2025, 22:11:33КР - Максимум, давно хочуть, але я б не давав, якщо не запустяться у Кропивницькому, хай рухаються.
У КР буде заруба, бо окрім новачків (МУ, Чемпіон) і Максимуму цілком можуть підтягнутися давні претенденти Рудана, Інформатор та Голос Надії. Ну, й Авторадіо, якщо їм раптом не дадуть 103,2.
  •  

MrMaxx

Цитата: ProRadio від Липень 18, 2025, 02:02:08Одеса - "Чемпіон", про це вже неодноразово натякали
Тут швидше 107.0 у Простих куплять, глядячи на досвід Дніпра. Все одно зараз там пустишка без реклами.
Мій тг-канал: https://t.me/Maxx_RadioTV
  •  

vital-fm

Цитата: 0-0-0-0 від Липень 18, 2025, 13:37:22У КР буде заруба, бо окрім новачків (МУ, Чемпіон) і Максимуму цілком можуть підтягнутися давні претенденти Рудана, Інформатор та Голос Надії. Ну, й Авторадіо, якщо їм раптом не дадуть 103,2.
Претенденти так, в "Інформатора" ще борг по Сумах, ГН не дадуть.
  •  

TV-Ukr

Цитата: vital-fm від Липень 17, 2025, 22:11:33Може голос і піде?
Ще Шлягер може податись, але в Голосу Надії більше шансів взяти частоту.
Цитата: vital-fm від Липень 17, 2025, 22:11:33КР - Максимум, давно хочуть, але я б не давав, якщо не запустяться у Кропивницькому, хай рухаються.
Коли вони подавались на Житомир, Чернігів і Суми, то їм нічого не дали, тому сумніваюсь, що і цього разу дадуть.
Цитата: kotenko. від Липень 17, 2025, 23:35:31Полтава - скоріше Новалайн, бо багато в області переселенців.
Як і Чернігів, бо вони орієнтуються на мовлення в прикордонних областях. Також чомусь ніхто не згадує про Ніжин, в якому вже мовлять 4 радіостанції ТАВРів, тому для розширення присутності вони можуть податись з Байрактаром та Нашим. Також серед можливих претендентів Перець і ТІМ FM.

Radiostyle

Цікаво хто на Білу Церкву піде,в кого які припущення?
  •