Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

radiomen

Цитата: "mask@mail.ru" post=18791Після 19ї я дивлюсь телек.Коли включаю телек радио глушиця а без усілітеля не приймаеця неодин канал.

Не знаю первый раз слышу чтоб сигнал по вечерам глушили ,это может у вас по вечерам сосед чегото включает вот у вас и возникают проблемы с приёмом.  
  •  

Ігор

В мене приймач стоїть біля комп'ютера, і майже не глушиться, а у вас телевізор глушить.  
  •  

Valdis

Начал кумарить калашников,нах он там нужен,с Нашего радио выперли,дак он сюда влез!  
  •  

mask@mail.ru

Цитата: "Ігор" post=18794В мене приймач стоїть біля комп'ютера, і майже не глушиться, а у вас телевізор глушить.
Їгор у Вас в місті мовлять радиостанції а у мене в місті немовить ніодин фм канал тому в хаті неприймаеця ниодна фм частота без підсилювача а телек глушить підсилювач.  
  •  

Opgy

У меня дома всё анологично!  
  •  

Ігор

В моєму селі радіостанції не мовлять. Найближча радіостанція до мене знаходиться (за 30км?) в БЦ, ще я приймаю радіостанції з Києва (більше 100км). Причому Київ приймаю краще ніж деякі радіостанції з БЦ.
На який приймач приймаєте?

PS.Виправте моє ім'я, і імена пишуть з великої букви.  
  •  

admin

и завязывайте с оффтопом  
  •  

RadioS

•  

Ігор

Надіюсь що це першоквітневий жарт, бо мені ще тільки на Фейсбуці не вистачало друзів через яких я видалився з ВК :blink:  
  •  

АДВ

Єресь,кожному є бажання бути головним й усі гроші собі  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

anatolij69

На туманному альбіоні почали відключення аналогового сигналу http://prarus.info/ua/novyny/media-novyny/1702-vidkliuchennia-analohovoho-telebachennia-v-londoni  
  •  

RadioS

•  

oldman

Никто,случайно, не знает, почему закрыт доступ к форуму ПРО ТВ?
Залогинится не возможно.  
  •  

Vova.UA

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

fediv

ADMIN, я прочитав історію під назвою "живу я за границей". Якщо Ви - хлопець жонатий,то це, мабуть, написала Ваша дружина. Якщо не жонатий - то, мабуть, Ваша подружка. Що ж, написано правильно і жалісливо, незрозуміло лише одне: ця дама сама забезпечила чудове життя за кордоном чи вона приїхала за кордон на все готове ? Я ж не горе-патріот, я сам бачу, яке у нас життя, яка у нас дебільна донецька кримінальна влада, які у нас проблеми. Хотілось би, щоб ця дама і далі жила собі в комфортних умовах, і вкручувала свою "мудрість" не нам, а своєму чоловікові.  
  •