Поки їхав у маршрутці знайшов час, щоб написати про свою поїздку у Дніпро та відвідання псевдо релігійної структури "Відродження".
Почну здалеку...
Коли приїхав у Дніпро, я подзвонив другові з питанням: "Куди і на чому мені їхати?". Він мені відповів, що треба їхати до вулиці Ульянова, але я трішечки проїхав. І став трішечки далі, від запланованого... Після того, як я передзвонив до нього і ми зустрілися з ним, ми пішли на його недільну роботу, де він працює волонтером.
О 10 годині почалося дійство.
З їхніх облич посмішка навіть і не сходила. Вони сказали, що о 14 у них буде синхронізація з Києвом "для прогону, якогось там прокльону". Боже, які вони хороші актори, куди там тому Ді Капріо, масовка ніби в трансі. Пригадую навіть отаке: "Поверніться до свого сусіда і скажіть йому: "Як я радий тебе бачити"", масовка встала, повернулася і стали про це один одному казати. Думаю: "Ти ба, які хороші психологи".
Пригадую навіть таке:
"Немає інших Богів, аніж Ісус" (скажіть про це мусульманину)
"Ставайте нашими партнерами" (корочє несіть гроші нам)
"Купуйте наші книги" (Біблія - по 750 грн., це нормально).
"У нас з 16 липня по 10 серпня організовується благодійний коледж" (коледж про який знову розкаже Інтер, а його учасники заплатять по 100$)
Під кінець в них, було якесь сповідання, але я відмовився у ньому брати участь...
З.І. Коротше я на власні очі побачив цей жах і упевнився, що 1+1 казав правду.