ХЗ, по вашому, коли Білорусь стала шлюхою московською: в 1994, 2007 (тоді вперше зловив білоруське ТБ не з одним БТ1), чи в 2020, чи вона завжди такою була? От, як ви вважаєте?
Тоді коли почалось створення "Союзної держави", а це якщо не помиляюсь 2000 рік.
Коли був малим я сам жив у цьому білоруському просторі ТБ, так як українських телеканалів окрім 1+1 та Інтеру майже не було, зато білоруські цілодобово чисто та щей кольорово. Повістка дня у білоруських новинах була щось типу от ми СНГ сила, а захід нас розхитує, але хочу нагадати що більшість центральних телеканалів у Білорусі є посуті ретрансояторами телеканалів росТБ, а там ... зрозуміло що впарювали. Так от дочого це я, через те що у нас по суті ні радіостанції ні ТБ українське не дотягувало, багато хто у районі казали що вони за луку та казала що у Білорусі все ок, а у нас... що ще раз підтверджує те що прокордоння особливо треба покривати нашими ТБ і радіо.
Добре що десь так з 2015 всі почали переходити на Т2 і супутник бо приваблювало те що каналів багато а не шість максимум як на аналозі.