Кабельное ТВ

Автор GMB, Листопад 26, 2011, 21:08:54

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Може змінили вартість пакету?
  •  

kopop

Цитата: "vital-fm" post=44433Може змінили вартість пакету?
не може бути,вартість пакету 80.00 грн. І ще вартість за тюнер - 12.90 грн. Нам раніше присилали рахунок на 92.90 грн,а за що ще 6грн,я не знаю...
  •  

pavlo_r

А яке значення має скільки часу дивитесь телевізор?  Стосовно рахунку - краще спитайте про це в call-центрі, вони скажуть.
  •  

vital-fm

Або ж в абонвідділі, якщо недалеко, як на мене ефективніше буде.
  •  

Гвоздецкий

Николаев, ТРК "Краевид" - вчера пропал ТРК Март, похоже, что ТК Николаев стали брать с цифры, во время вещания Марта - черный экран, то же самое в цифре и интернете, так как ТК Николаев сократил объем вещания.
  •  

kopop

Цитата: "pavlo_r" post=44448А яке значення має скільки часу дивитесь телевізор?  Стосовно рахунку - краще спитайте про це в call-центрі, вони скажуть.
дивимось телевізор мало,а платимо багато...доведеться міняти пакет послуг воля на "україна і світ"
  •  

Гвоздецкий

ТРК "Краевид" вернул аналоговую версию ТК Николаев с ТРК Март. На мой взгляд, пока нет смысла транслировать Николаев без Марта из-за сокращения объема вещания.
  •  

velychko.op

я би викинув кабель і посставив таріляку )))
  •  

pavlo_r

Цитата: "kopop" post=44582дивимось телевізор мало,а платимо багато...доведеться міняти пакет послуг воля на "україна і світ"
ІМХО, тут вибір повинен залежати не від часу перегляду телевізора, а від переліку каналів, які цікаво дивитися чи фінансових можливостей. Навіщо платити 80 гривень за Всесвіт, якщо цікаві мені канали туди не входять? Особисто я погодився б з першою частиною процитованої нижче фрази:

Цитата: "mikhail" post=44643я би викинув кабель і посставив таріляку )))
А стосовно миски - непогано було б ввести дозвільну систему на встановлення обладнання для перегляду супутникового ТБ в багатоквартирних житлових будинках. Не через конкуренцію кабелю, більшість з тих, хто хотів від КТ відключитись вже і так це зробили, а через завдання шкоди фасадам і дахам будинків на які ці тарілки неконтрольовано ліплять.
  •  

velychko.op

я особисто чомусь крім футболу чомусь нічого і не дивлюсь... мабуть дивитись просто нічого)))
а як на каналі Футбол коментує "супер-експерт" донецького походження... у якого на вустах один Шахтар то хочеться звук вимкнути
  •  

pavlo_r

Як звати цього "експерта"? Звідки дані про походження?
  •  

серж1906

Вполне "нормально..."
А кому канал Футбол принадлежит?
Veni, vidi, vici
  •  

zhekarivne

•  

velychko.op

Цитата: "pavlo_r" post=44674Як звати цього "експерта"? Звідки дані про походження?
Сопко
  •