ТРМ у Донецькій області

Автор СІМ, Липень 06, 2009, 03:39:29

Попередня тема - Наступна тема

admin

Цікаво, а куди вони 5-ти кіловатник діли? Чи то власність попередників була?
  •  

koschkin

У мене теж виникло таке питання.Але за дозволом 5 кВт? В Краматорську також мають розпочати мовлення.
  •  

kram2000

Цитата: koschkin від Листопад 07, 2017, 17:48:55
В Краматорську також мають розпочати мовлення.

Хто??? Я знаю, що повинно запуститися Радіо М на 87,5 МГц з потужністю 1 кВТ. Чи маєте на увазі якусь інсайдерську інфу???
  •  

admin

•  

koschkin

Цитата: kram2000 від Листопад 07, 2017, 17:51:49
Хто??? Я знаю, що повинно запуститися Радіо М на 87,5 МГц з потужністю 1 кВТ. Чи маєте на увазі якусь інсайдерську інфу???
Маю на увазi УКХ 69.41 МГц.Доречi,якщо на 87.5 перейде Радiо М,що буде на 99.0 ?
  •  

kram2000

Цитата: admin від Листопад 07, 2017, 18:13:31
http://ukrtvr.org/efir-po-naselenikh-punktakh/27/370
CTRL+F
Промінь
Enter

Думаю, у нашому місті вже забили на УКХ-діапазон, як на непопулярний.
  •  

Влад

Дозвіл був на 5 кіловат, передавач був власністю Садового. Вони його забрали.
  •  

admin

Цитата: kram2000 від Листопад 07, 2017, 18:21:07
Думаю, у нашому місті вже забили на УКХ-діапазон, як на непопулярний.
У Києві забили на те що думають у вашому місті. Якщо НСТУ вважатиме за потрібне  умікнути Промін на УКХ та знайде гроші то увімкне Промінь на частоті яку зарезервували для Проміня.
Питання у тому чому ти не в змозі просто переглянути сторінку твого міста та знайти що є Промінь у планах.
  •  

ahra87

Раньше , когда на 103.1 была мощность 5 кВт, у меня на севере Макеевки на 4 этаже можно было найти место , где получалось отстроиться от Донецкого передатчика и более менее чисто принимать Константиновку , сейчас в том месте идёт Европа Плюс с небольшими помехами.
  •  

Влад

Адміністратори групи Бахмут культурний написали на Фейсбуці: На жаль на частоті 88.9 МГц, де має йти УР1 з Костянтинівки теж пусто, як і на 103.1, на 88.4 йде "классное радио" на 105.3 Армія ФМ на 106.6 Перець ФМ, більше радіостанцій не ловится (перевірили в декілька районах міста). Можливо Промінь ловиться в окрмих районах міста що знаходяться на горі (і скоріш за все які мешкають на верхніх поверхах) та мають майже пряму видимість на Костянтинівку, бо УКВ хвилі розповсюджуються в умовах прямої видимості, і дуже сильно затухають якщо є якісь перешкоди (при чому чим вище частота, тим більше затухання).
  •  

admin

Хтось перевіряв видимість з Костянтинівки (50-60 метрів вежі та висота над рівнем моря вежі) у Бахмуті? Якщо так то мені цікаво побачити цю перевірку.
  •  

Don_Andrey

По Великой Новосёлке - 99,2 из Орлов идет хорошо/отлично, 100,7 из Покровска в зависимости от места приема, в целом слушать можно, 104,3 Бильмак чуть хуже, но еще есть. 99,3 - 99,0 - 106,4 - 107,6 - всё на уровне шумов, еле разборчиво. Проверял 6,11,17, kia rio 3, всё штатное.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

admin

•  

Ale12345

Литва передала Украине семь цифровых телепередатчиков. Оборудование пойдет для восстановления трансляций в Донецкой области
http://hubs.ua/authority/litva-peredala-ukraine-sem-tsifrovy-h-teleperedatchikov-118168.html
  •  

kram2000

•