Цитата: admin від Лютий 19, 2014, 17:16:14
з точностю навпаки на цьому ж такі форумі доказували що супутник простіше та легше налаштувати аніж отримати сигнал Т2
пошукай:)
свіжа інформація - це не обов'язково ТБ картинка. новини на тому ж сайті 5го 10го чи 15го каналу почитати можно і на банальному GPRS
Ну, це питання дискусійне.
Особисто я с тобою погоджуюся - я би відкрив інтернет і знайшов потрібну інформацію. Але таких допитливих зовсім небагато. В селах в основному пенсіонери- а у них працює один механізм втолочений у їх голови ще з часів Есесесерії - те що показують по телевізору - то і є правда. Вони не вірять Інтернету, не вірять нічому іншому. Це такий менталітет - вони не будуть щось десь шукати.
З приводу супутникової тарілки. Якщо ставиш її, то треба слідкувати як зіницю ока, а то поцуплять - особливо в селі. А старенька ДМХ-антена нікому не потрібна. Вважаю, що ставити супутник можна, але тільки в крайній необхідності. Особисто мені приїздити з тюнером в село, а потім з ним же поїхати в інше село і.д.
Наприклад , моя бабуся і чути нічого про це не хоче. У сусідки є супутникове, але вона з тим тюнером постійно на перепрошивки до райцентру їздить. Кому потрібен такий гембель?
Це питання зручності та сенсу.