Телебачення в Одеській області

Автор Radioneon, Грудень 15, 2011, 00:12:21

Попередня тема - Наступна тема

racer

Також хотів би написати декілька слів щодо того самого 27 ТВК в Одесі - мультиплексу Одеської області.
Наразі присутнє мовлення трьох каналів. Це Град, про який я писав вище. А також 7-й канал та АРТ. При цьому останні два транслюють лише марафон. Також у обох один і той самий логотип - цифра 7, як і раніше було у 7-го каналу. Різниця лише у форматі мовлення. Саме 7-й канал як і раніше мовить в 720p HD. АРТ мовить у 1080 Full HD.

Можна сказати, что мультиплекс Одеської області - це суцільний телемарафон. Ні місцевого мовлення, ні хоч би чого іншого тут нема. Також у мене є сумніви, що його передавач працює з потужністю 2 кВт в Одесі. Місце приймання приблизно в 7 км від вежі, приватний сектор. Всі Зеонівські мультиплекси приймаються з якістю 75-80% по показниках тюнера WV (окрім MX3 - у нього чомусь трохи менше), а у них передавачі лише по 1 квт. А одеський мх у цьому ж місці набирає лише до 65-66% якості, тому картинка часто рветься, а іноді її взагалі нема. Наявність/відсутність підсилювача не міняють ситуацію. Як і разні антени. Нестабільний прийом тільки цього мультиплексу.

Також цікаве спотереження щодо цього МХ.  Тут встановлено зовсім не вірний час, за яким може синхронізуватися тюнер або телевізор. Ба більше. Не тільки час, а й дата. Цей МХ мовить з майбутнього за декілька років вперед.
  •  
    Подякували за цей пост: admin

Антон

А коли обидві канали Ріак й АРТ сьогодні чи вчора?
  •  

BanderaTV

Цитата: Антон від Січень 02, 2025, 22:37:35А коли обидві канали Ріак й АРТ сьогодні чи вчора?
Можна більш зрозуміліше, бо з контексту вашого повідомлення нічого не зрозуміло.
  •  

velychko.op

Мені взагалі цікава ситуація з закриттям чи не всіх місцевих каналів яких було чи не найбільше. Це так вони область до окупації готували транслюючи у свій час там канали медведчука і якщо раніше треба був окремий мультиплекс то сьогодні його потреба нульова
  •  

admin

Там поляна була цілком і повністю ворожа.
  •  

racer

Не тільки канали Мертвечука. Не забуваємо про канали Ківалова, яких він теж наплодив. А саме: Академія, Репортер, Здоров'я, Третій цифровий, Моя Одеса, ще щось. Цей персонаж також був проросійским, тому наповнення цих каналів було відповідним. Це і близько не рівень каналів Мертвечука за рівнем пропаганди, гостей та т.п., але теж не цукор. Зараз деякі з них дарма займають місце у MX5, де той же Град був би на своєму місці. А цілий обласний МХ якось дуже дивно виглядає з купою прописаних каналів, де тільки Малевич. Ще й працює через пень-колоду.
  •  
    Подякували за цей пост: velychko.op