Телебачення в Одеській області

Автор Radioneon, Грудень 15, 2011, 00:12:21

Попередня тема - Наступна тема

Кирилл

Об'єднаний телеканал ГLAS PLUS замість 1+1 марафон ретранслює 1+1 Україна. Цікаво хто може перевірити  на 106.6 Fm Радіо Глас, теж ретранслює 1+1 Україна? 555555" border="0
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

MrMaxx

106.6 не працює ще з 2023 року, передавач на даху Облвиконкому вимкнено
Мій тг-канал: https://t.me/Maxx_RadioTV
  •  

Кирилл

Цитата: MrMaxx від Жовтень 12, 2025, 00:08:41106.6 не працює ще з 2023 року, передавач на даху Облвиконкому вимкнено
Просто тут не вказано, що мовлення цієї станції немає
  •  

BanderaTV

Цитата: Кирилл від Жовтень 12, 2025, 00:15:58Просто тут не вказано, що мовлення цієї станції немає
Вказано
admin, 2023-04-29 підтвердив
  •  

0-0-0-0

МедіаІнформ анулював ліцензію на Т2, залишившись у кабельних мережах, ліцензію на які канал отримав минулого тижня.
Одеський мультиплекс все худне і худне. Там ще у Здоров'я ліцензія закінчується, яку так і не продовжили.

До речі, 7 канал по області чомусь позначений як непрацюючий. Хоча він мовлення не припиняв.
  •  

admin

Такий мають придбати для Південного та Доброслава
https://www.broadcastmarketitaly.com/it/apparecchiature-tv-e-video/codificatori-e-decodificatori-video/wellav-smp100-sd-hd-encoder
  •  

racer

Декілька останніх днів відсутнє мовлення Milady TV у мультиплексі Одеської області на 27 ТВК. Чорний екран.
  •  

racer

Відновлено мовлення каналу "Третій цифровий" у MX-5 Одеси. Наразі переважно в ефірі марафон, але присутні й власні програми. Не можу сказати архівні вони чи свіжі.

Також досить довгий час не бачу щоб був активним місцевий МХ на 48 ТВК. Його прийом ніколи не можна були назвати стабільним, але з осені жодного разу не бачив його в ефірі. Можливо це у мене так через низьку потужність передавача. Але при більш-менш помітному проходженні тут одразу ловиться МХ з Миколаєва.
  •  

BanderaTV

Третій цифровий досі мовить в співвідношенні 4:3?
  •