Наявне супутникове мовлення (загальна тема)

Автор alt, Липень 12, 2009, 16:29:56

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Просканувався, але нічого не показує. І якість стрибає від 40 до 60 %, думав списати на погоду, але на інших транспондерах 70 % тримається стабільно.
  •  

zako336

І я посканував,прописався REN TV показуе відому картину Малевича.Якість 75~80% ,це при тому що зараз іде дощ.
  •  

velychko.op

Цитата: Qolo від Грудень 01, 2014, 21:53:07
Все-таки вытравили Viasat с российского рынка. Оно и понятно, независимый спутниковый оператор - нонсенс в кремлевских реалиях
http://news.mail.ru/economics/20322921/
канали Віасату і так є наприклад на НТВ+ ... включно з Віасат Преміум Хд
  •  

pavlo_r

Зменшення конкуренції на ринку - це ніколи не є добре. Монополісту важко втриматися від спокуси "встати в позу" і транслювати канали по своїх цінах.
  •  

Ігор

Цитата: zako336 від Грудень 11, 2014, 10:35:45
І я посканував,прописався REN TV показуе відому картину Малевича.Якість 75~80% ,це при тому що зараз іде дощ.
Дивно, який тюнер і скільки % на інших каналах?
Цікаво, що 75-й градус у мене приймається найкраще  76%.
  •  

velychko.op

в мене колись теж був був 75е... але до 2011 року вроді..... тоді теж було не більше 75%  і 5,5 дб.... але зараз інший супутник...))

36е в мене є такі траспордери що мають 15,1 дб і відповідно 100%
саме більше з горинича є транспордер який приймається на 10 дб і 99-100% це здається 11766 з Астри 4А
  •  

admin

% до одного місця, у кожного тюнера свої %, не міряють сигнал цим
  •  

Ігор

Ясно, різні тюнери.
Рен-тв тільки прописаний, тому що нічого більше там не показується. Зазвичай я бачу розрішення картинки, формат відео і звуку, на радіо просто формат звуку, нічого цього там не відображається.
  •  

zako336

[quote author=Ігор
Дивно, який тюнер і скільки % на інших каналах?
Цікаво, що 75-й градус у мене приймається найкраще  76%.
[/quote]
В мене старенький star-track 55x служить вірою і правдою вже 7років.На інших каналах 70-90%.
Взагалі в кожного ресивера своя шкала попугаїв)
  •  

Djundich

Nat Geo Wild Europe идет открыто на Thor 5, 0.8°W  11938 H SR 28000
С тремя звуковыми каналами: Hun, Cze, Eng.
Цитата: admin від Грудень 11, 2014, 13:50:26
% до одного місця, у кожного тюнера свої %, не міряють сигнал цим
Лично я  стараюсь измерять уровень и качества сигнала ресивером Openbox F300, X8xx-тыми, как по мне то у них самый нормальный индикатор, но он только подходит для стандарта DVB-S.
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

velychko.op

'4 Fun TV' ушёл с 10719V, теперь доступен в DVB-S2 на 11296H. (

а я то думаю чого картинка упала до 352х576 а потім взагалі канал зник... треба сучасніший тюнер(
  •  

Ігор

ЦитатаВ связи с планами наказть литовские версии каналов "REN-TV Lietuva" и НТВ-Мир Литва и запретить их распрострпнение в кабельных сетях, их версии, транслируемые в пакете "Viasat" со спутника Astra 4.9E ( Сириус) идут в режиме FTA, т.е. без кодирования.
  •  

Ігор

Читав інформацію у ВК про те, що зникли канали RU-TV і ТБН-Росія з супутника Hotbird.
  •  

border

Теперь Хот Бёрд не нужен. Можно конвертер снимать:)
  •  

admin

•