admin, добре, що я останній раз перед відпусткою заглянув на сайт, бо завтра виїжджаю на природу, два тижні точно дома не буду.
1. Карта зроблена, звісно, з застосуванням файлів, зроблених тобою. Карта зроблена одним куском, низької роздільної здатності, тому якоїсь кражі авторства немає, це примітивна копія з надзвичайно низькою роздільною здатністю.
Але ти сказав - значить, ти так вважаєш. Я ще встигну трошки змінити статтю, щоб додати звертання на сторінку
http://ukrtvr.org/karti-pokrittya.html і додам, що цей малюнок (карта) зроблений зі зроблених тобою файлів. Це буде вирішено.
2. Не зовсім правильні, неточні формулювання характеристик карти ? Так, я намагався написати максимально "не для радистів, не для електронщиків", а для людей, максимально віддалених від технічної сторони телевізійного прийому.
3. Злегка ненавидить мене GMB та його сусіди. Правду кажучи, робота моя пов'язана більше не з технікою, а з людьми, і я маю немалий і позитивний, і негативний досвід контактування з різними людьми по роботі Багато з них приїхали з різних місць в Київ, і найгірше враження про приїжджих з Донеччини. Ці, траплялось, і погрожували мені, не бажаючи оплатити зовсім незначну суму за виконану роботу, і інші були конфлікти. Так що нехай GMB сердиться на мене, я йому відповідати не буду. Він хороший і правильний ? Так я говорю НЕ ПРО НЬОГО.
4. Мало не забув. Не буду нічого говорити на сайті
UKRTVR.ORG про політику і нашу владу, по-перше, цей сайт не для цього, а по-друге, забанять весь сайт.
5. Я ще пів-години буду on-line, потім велика пауза.