Автор Radiostyle, Лютий 06, 2012, 15:21:45
Цитата: "iskostya" post=21345Цитата: "ADV" post=21343мьюзик виросте за рахунок мiжрегiональних та мiсцевих хвиль. Iншi мережi тавру не постраждаютьКаких? В большинстве городов уже нет радиостанций, которые можно купить.. остаются лишь целые сети, но они в управлении других холдингов.
Цитата: "ADV" post=21343мьюзик виросте за рахунок мiжрегiональних та мiсцевих хвиль. Iншi мережi тавру не постраждають
Цитата: "pavlo_r" post=22027ADV, Ви і раніше надавали інформацію, правдивість якої згодом підтверджувалася. Щодо Music, це лише Ваші здогади чи є інформація прийшла з ТАВРу?
Цитата: "ADV" post=22028Цитата: "pavlo_r" post=22027ADV, Ви і раніше надавали інформацію, правдивість якої згодом підтверджувалася. Щодо Music, це лише Ваші здогади чи є інформація прийшла з ТАВРу?Щодо мьюзик,то мені сказали,що перекуплено усю стару мережу 4ю.І радіо Тернопіль й МанЩодо східних регіонів,то поки вважайте,що здогади.Коли стануть не здогади,то кину дані
Цитата: "Slushatel" post=22029Цитата: "ADV" post=22028Цитата: "pavlo_r" post=22027ADV, Ви і раніше надавали інформацію, правдивість якої згодом підтверджувалася. Щодо Music, це лише Ваші здогади чи є інформація прийшла з ТАВРу?Щодо мьюзик,то мені сказали,що перекуплено усю стару мережу 4ю.І радіо Тернопіль й МанЩодо східних регіонів,то поки вважайте,що здогади.Коли стануть не здогади,то кину даніА що буде у Львові на 91,1 Фм звучати - "Русское радио" чи "Мюзік радіо"?
Цитата: "ADV" post=22030Я зрозумів,що мьюзик,бо Русскоє не піде у Львові через відомі причини
Цитата: "ADV" post=22026а ще пізніше Харків,Донецьк
Цитата: "AlexDN" post=22033Цитата: "ADV" post=22026а ще пізніше Харків,ДонецькBest FM - тю-тю?
Цитата: "AlexDN" post=22036belov, это не радость, скорее всё равно. От Music в составе Тавра ничего хорошего ожидать не следует. Они уже формат Music можно сказать что "грохнули".