Вбив на вихідних свій ноут. Ну як вбив, швидше перетворив у системник. Почалося все з того, що раптом провалилося в середину корпуса гніздо для підключення блока живлення. Так як свій ноут розбирав вже не раз, то вирішив поправити самостійно, заодно освіжити термопасту і почистити кулер, бо для того аби добратися до гнізда потрібно зняти клавіатуру і дисплей. Розібрав, а після зборки дисплей не увімкнувся. Підсвітка світиться, а на екрані Малевич. Порт на зовнішній монітор працює, зображення виводить нормально. Єдине місце, де я контактував з відео — це шлейф підключення дисплея, але він міцний, проводовий, до контактів зі сторони материнки я легко добрався, нічого не відірвано. Що могло стати причиною раптової поломки можу тільки припустити: коли розбирав кулер для змазки, випадково зачепив обмотку його мотора (там дурна конструкція) і після монтажу системи охолодження на місце, вирішив перевірити її працездатність, приєднавши до голої материнки батарею і на кілька секунд запустивши її. Чи міг стати причиною виходу відеокарти з ладу запуск без навантаження у вигляді екрану?