ТРМ в Миколаївськiй областi

Автор AlexFM, Січень 10, 2008, 10:17:20

Попередня тема - Наступна тема

admin

От блін.коли мені сказали по це ще на початку квітня то це було лише для внутрішнього користування.
Додам що це не єдиний випадок.
  •  

BanderaTV

•  

DVB

Взагалі то, НСТУ могло б звернутись до НР та КРРТ з пропозицією підвищити потужність передавачів в прифронтових містах. Там де це можливо. Наприклад, якщо за ліцензією 200 вт, а стоїть передавач 500 вт. Звичайно тимчасово, поки не закінчиться війна. Або до офіційного переоформлення ліцензії про збільшення потужності.
  •  

admin

Ну а хіба не так зроблено?

(я знаю про інші міста але не можу казати які)
  •  

Андрій2

Цитата: BanderaTV від Травень 21, 2022, 15:30:39
Ольга Герасим'юк в інтерв'ю Українському радіо повідомила, що було підвищено потужність передавача УР в Миколаєві. І тепер потужності вистачає, щоб пробитися до окупованого Херсону.
Интересно, как его слышно в Херсоне на простых приёмниках и слышно ли вообще? И не только приём УР интересен, но и других николаевских радиочастот. Тем более сейчас в Херсоне очень многие задействованные до оккупации радиочастоты или отключены совсем, или с пустыми несущими - помех для приёма николаевских частот мало!

На форуме есть пользователи с Херсона и пригорода (Голая Пристань). Может напишете, принимается ли у вас там что-нибудь николаевское? (интересен постоянный, круглосуточный приём, а не тропосферные прохождения)
Херсонщина - це Україна!
Смерть окупантам!
  •  

Ilya

Цитата: BanderaTV від Травень 21, 2022, 15:30:39
Ольга Герасим'юк в інтерв'ю Українському радіо повідомила, що було підвищено потужність передавача УР в Миколаєві. І тепер потужності вистачає, щоб пробитися до окупованого Херсону.

А я думаю чому в мене щодня приймається «UA:Українське Радіо» з Миколаєва. При цьому м.Первомайськ зменшив потужність.

Цитата: Андрей2 від Травень 21, 2022, 20:20:17
Интересно, как его слышно в Херсоне на простых приёмниках и слышно ли вообще?

Зміни по інших радіостанціях непомічені.
  •  

admin

Прохання перевірити регіональну філію суспільного на HD 1080i (бажанно сьогодні!)
  •  

vetal-rock

На vcfm пишуть, що на 98.8 відновлено мовлення Країна ФМ.
  •  

admin

•  
    Подякували за цей пост: Ilya

admin

Мені пишуть:

Привіт. А можна попросити на форумі, щоб перевірили врізки Миколаєва у Вознесенську і Первомайську.
  •  

Ilya

•  
    Подякували за цей пост: admin

DVB

Щойно перевірив Первомайськ. Включень обласного радіо нема.
  •  
    Подякували за цей пост: admin

admin

Relax переоформили місцезнаходження у Миколаєві. тепер офіційно разом з іншими радіостанціями групи
  •  

2006

•  

vital-fm

Всерівно грошей на мовлення нема.
  •