Автор remza, Січень 23, 2012, 20:39:15
Цитата: Віталій від Вересень 24, 2021, 10:17:02https://icecast.footballua.tv/ Тут є навіть аудіопотік каналу Україна
Цитата: kram2000 від Грудень 06, 2021, 12:02:07Не витерпіли холуї критики на адресу свого власникаhttps://www.ua-football.com/ua/ukrainian/news/1638737738-admini-youtube-kanalu-velikiy-futbol-vidalyayut-negativni-komentari-pro-rinata-ahmetova.html
Цитата: 2006 від Вересень 22, 2022, 13:55:51Денисов отримав контроль над ютуб-каналом Футболів і перейменував його в "Футбол 2.0".
Цитата– А ти приблизно розумієш розподіл на медіаринку та сфери впливу?– З того, що я бачу, всі тези, які виходять, – Бурбас працює з ProStar активно дуже. Тебе (звертається до Михайла Співаковського – прим.) пов'язують з PASS.– Вацка пов'язують з «Рухом» і ProStar. Я не буду коментувати жодні інші закиди окрім тих, у яких я впевнений, чому так. Тому що ProStar втратив свій вплив на «Полісся», і ця травля, яка є в адресу Імада – ну, це 2х2=4. Інше я коментувати не хочу, це в моїй компетенції.Те, що Бурбас працює на Вадіка, – це моя особиста думка, мені ж ніхто не завадить так думати. Може Бурбас на мене в суд подати, якщо хоче. Хай зі своїми позовами колишніми розбереться, а потім...Він мене ж приписав до компанії Phenomen Sports, що в мене там є 25 відсотків. У мене нема, не буде і ніколи не було ніяких відсотків компанії Phenomen Sports.Це бізнес Ярослава Кондратюка, і він його ніхєра нікому ніколи не віддасть, тому що він створив цю дитину, він її плекав, і хєр він кому віддасть хоч відсоток. Продасть, можливо, комусь дуже дорого, – сказав Авдиш.
ЦитатаТОВ "ВПГ"Код: 44707249Адреса: Україна, 01104, місто Київ, б.Міхновського Миколи, будинок 38, офіс 404Керівник: Алієв Руслан Галіб Огли
ЦитатаІсторія змін даних ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВАН ПІТЧ ГРУП"Дата: 25.10.2023Змінилась адреса в едрЗ Україна, 01014, місто Київ, вул. Звіринецька, будинок 59, квартира 98 на Україна, 01104, місто Київ, б.Міхновського Миколи, будинок 38, офіс 404Дата: 10.04.2023Доданий засновникДодано АЛІЄВ РУСЛАН ГАЛІБ ОГЛИДоданий бенефіціарний власникДодано АЛІЄВ РУСЛАН ГАЛІБ ОГЛИВидалений засновникВидалено Любицька Інна ВікторівнаВидалений бенефіціарний власникВидалено Денисов Олександр АнатолійовичЗмінився керівникЗ Любицька Інна Вікторівна на Алієв Руслан Галіб ОглиДата: 17.02.2023Доданий засновникДодано Любицька Інна ВікторівнаВидалений засновникВидалено Денисов Олександр Анатолійович