Автор sten, Червень 11, 2011, 11:03:49
Цитата: DVB від Січень 18, 2020, 17:59:18І щось у мене великі сумніви, що в регіональних філіях радіо, працює аж 2000 людей. Можливо це порахували працівників філій радіо та телебачення, разом.
Цитата: RomHol від Січень 20, 2020, 09:24:41порушенням ліцензій на місцеве мовлення.
Цитата: RomHol від Січень 20, 2020, 09:24:41Вже зараз включення обласних радіо займають 13 % від добового національного мовлення у будні, 10% у вихідні. Якщо будуть два блоки у будні - то це 7%, і якщо їх взагалі не буде у вихідні - 0%. Якщо зараз 2 % до 15% з натяжкою це якось можна витягнути за рахунок регіональних новин та передач про громади тощо у загальнонаціональному ефірі УР-1, то при двох блоках - можна буде, скоріше за все, вважати порушенням ліцензій на місцеве мовлення.
Цитата: vital-fm від Січень 20, 2020, 14:05:18В тому то й справа, що УР таких ліцензій не отримує, але за базу для конкурсу з розвитку громад взяли місцеві врізки на УР.А суспільне може хоч всі відрізки філій поскорочувати - виключення тільки ліцензії місцевих редакцій, де вони ще є, по 15 хвилин зранку, та й ті отримують свої частоти.
ЦитатаПро це голова відомства Володимир Бородянський повідомив в інтерв'ю «Детектору медіа».«Я впевнений, що ми знайдемо рішення, яке буде набагато ефективнішим, ніж UATV», – додав він.Зокрема, пан Бородянський сказав, що можуть використовувати матеріали Суспільного: «Уже є Суспільний мовник і його сигнал на супутнику. Ми можемо зробити там хоч декілька доріжок різними мовами».
Цитата: vital-fm від Січень 23, 2020, 01:01:19Хай пропишуть кілька доріжок в законі, бо інші теж так хочуть мовити, а якщо тюнер не поставити в потрібний режим...Історію гласу думаю всі пам'ятають.