ТРМ у Тернопільській області

Автор x2p, Січень 19, 2010, 23:35:28

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

"Лад" до 21:40, початку мовлення не застав, слідкував по інтернет трансляції.
  •  

pavlo_r

Дубль перенесеного повідомлення:

104,1 Наше радіо - слабкий звук в лівому каналі;
104,5 Люкс ФМ - слабкий звук в правому каналі.

І не знаю чи то так мені здалося, чи прийом з 15 квітня 6 по місту відчутно слабшим став? Раніше не помічав такого, а сьогодні всі станції, які транслюються звідти приймались помітно гірше ніж ті, які ідуть з вежі в Кутківцях.

І ще одна цікава деталь: На 102,3 FM Галичина в AF передаються фактично всі частоти, які має мережа, але PI в Тернополі 6000, тоді як на інших передавачах, зокрема у Львові, - 6227
З альтернативними частотами проблема і в Радіо 24 - там вони на 100 КГц нижчі реальних номіналів.
На 91,2 Супер радіо передаються частоти мовлення в усіх сусідніх областях, але РДС є тільки в Тернополі. Питання: Навіщо?
  •  

vital-fm

Павле, вже ніби поправили, принаймні я нічого подібного на 104.1 не помітив.
91.2 та 90.8 на вихідних мовчали, може виправляли.
104.5 - перекос на правий канал, щоб слабкий не сказав би.
П.С. Хлопці з Тернополя, Ви де? Невже вас аннексували?
  •  

pavlo_r

Може поправили. Але було точно. Я спеціально кілька раз перевірив і перемикався в МОНО, щоб впевнитись чи то не в мене проблема.
  •  

vital-fm

•  

vital-fm

•  

vital-fm

•  

admin

цікаво
http://www.itu.int/en/ITU-R/terrestrial/brific/BRIFIC/SpecialSection/GE06/GE06_100.pdf
SFN мережа на 25 ТВК. Бережани, Бучач, Чортків, Кременець.
  •  

vital-fm

Сьогодні з 16-ої і досі спостерігаю слабку несучу на 101.9, якщо дати повний звук, то тихо чути "Супер радіо", в інших мікрорайонах міста не спостерігається.
Прийом недалеко від залізничного вокзалу.
Може хто передавач тестує або що.
  •  

admin

з доповіді НР
ЦитатаВ області розпочав діяльність провайдер програмної послуги ТРК «Етер», який відповідно до ліцензії НР № 0622-п від 08.01.2009 р. має надавати послугу цифрового мобільного телебачення (стандарт DVB-H) в мультиплексі МХ-6 в містах Бережани, Бучач, Чортків (за даними Тернопільської філії Концерну РРТ, передавачі задіяні з вересня 2014 р.).
  •  

vital-fm

Періодично, з числа 7-го, на 103.5 хрипить в стерео лівий канал, перший раз помітив вночі - не звернув увагу, думав тимчасово.
Щось там відходить, певний час все добре, а часом ні.
  •  

vital-fm

89 мучився, мучився, і пішов місцевий плейлист.
Чергується з несучою.
12.15 - місцева реклама і пішов київський ефір.
  •  

vital-fm

Знову ковбасить 89,0, з 08-ої глючило також і 91,2.
  •  

admin

E.v.g. нарешті знайшов більш-менш якісне фото Кременця
  •  

vital-fm

Лозову відключили
Позитив - мовчить "Шансон" та "Стильне".
Інформ війська в дії, ну і заборгованість звичайно.
Мінстець напевно буде шукати винних.
  •