ТРМ у Тернопільській області

Автор x2p, Січень 19, 2010, 23:35:28

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Тобто гріти повітря працюючим в режимі несучої передавачем гроші є, а доставити сигнал - дефіцит? Пруфлінк, будь ласка.
  •  

admin

Українець, якщо в день не напише 5 раз про покращення, це не українець!
  •  

Andreyko

В м. Кременець відновлено мовлення НРКУ на 107.9, - помітив тільки сьогодні, (моно).
  •  

steyr22

в Тернополі на 104,9 Перець ФМ вже четвертий день відсутній РДС
  •  

steyr22

на даний момент на 5 твк матрас в PAL стандарті.
Після 15:00 знову стандарт Secam
на 42твк перешкода,нема кольору
42твк працює нормально станом на 18 год
  •  

vital-fm

На 104,9 змінили телефон рекламної служби 55-00-50, steyr22 перевір будь ласка RDS.
  •  

steyr22

на 89,0 91,2 91,7 101,5 104,9 105,6 105,9 106,1 107,4 відсутній rds.106,1-дуже слабкий сигнал,105,6 вимк. передавач . Апаратура:pаnаsonіc cq-fx55(tdа7330),антена V поляризації автомобільний телескоп+2м кабеля-подовжувача
  •  

roger5000

Відсутнє мовлення на 100.6 "Супер Радіо" в м Бережани, був проїздом перевірив на автомагнітолі.
Тернопіль
  •  

vital-fm

roger5000
А що вдалось зловити в Бережанах, вчора звідти, з трудом тернопільські ловив, і то на повністю витягнуту антену, 100.6 не мовить вже давно, тільки треба було перевірити інформацію.
  •  

roger5000

Я так і зрозумів що давно не мовить, бо раніше і в Тернополі приймав. Нічого толком так і не зловив, окрім якогось фм модуляора в ценрі міста.
Тернопіль
  •  

vital-fm

Я теж модулятори на автовокзалі ловив, там де жив на повну антену зафіксував 91,2, 91,7, 107,4, але щось мені здається, що це були проходження, бо коли їхав додому, то при повторній перевірці вже їх не спостерігав.
Але я дуже мало вмикав радіо.
Літом думаю що буду ще, то буду тримати в курсі подій з запуском нових.
  •  

pavlo_r

Отримав відповідь від ТАВРа на мій лист щодо збою РДС-кодера на  103,5 МГц в Тернополі. Обіцяли передати в технічну службу. Якщо хто має змогу - помоніторте, будь ласка, я не знаю коли знову в Тернополі буду. Нагадаю, що ще з кінця минулого року помітив що на "Радіо Рокс" РДС відображає лише три букви «RDS».
  •  

Radiostyle

Цитата: pavlo_r від Червень 20, 2013, 23:27:59
Отримав відповідь від ТАВРа на мій лист щодо збою РДС-кодера на  103,5 МГц в Тернополі. Обіцяли передати в технічну службу. Якщо хто має змогу - помоніторте, будь ласка, я не знаю коли знову в Тернополі буду. Нагадаю, що ще з кінця минулого року помітив що на "Радіо Рокс" РДС відображає лише три букви «RDS».
На яку адресу писали?
  •  

pavlo_r

x@radioroks.com.ua Відповідь прийшла з адреси @tavr.kiev.ua
  •  

roger5000

Тернопіль
  •