ТРМ у Тернопільській області

Автор x2p, Січень 19, 2010, 23:35:28

Попередня тема - Наступна тема

kram2000

Цитата: verxo від Липень 01, 2025, 05:46:21Власне, дату і час анонсу "перезапуску" ніде не вказано.

Щось не вміють у PR в тій "ХВИЛІ", бо інакше вже було-би шуму.

Десь була тут інформація, що Тернопільську Хвилю готуються запустити 4 липня.

Звиняйте, то я поспішив трохи.
  •  

corazon

19 червня в ефірі ведучі озвучували дату 4 липня (типу "зможете нас слухати в інтернеті з 4 липня"), з чого я тоді зробив висновок, що це ймовірна офіційна дата запуску.
Але іншого дня вони ж називали дату 1 липня, саме як дату запуску позивного. Тому я теж сподівався, що запустяться саме першого.

Бачимо, що першого не запустилися, тож справді можуть 4.07.

P.S. На сторінках соцмереж вчора логотип (шрифт на ньому) підкорегували, тепер буква "л" у назві міста така ж, як у слові "хвиля".

UPDATE: Чую, що з'явилися в ефірі випуски новин (останнім часом не було їх), наразі "новини на 106.8".
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

vital-fm

П'ятниця не самий кращий день для запуску, якщо врахувати, що в вихідні ведучих нема.
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

vital-fm

Цитата: verxo від Червень 25, 2025, 17:09:50Найсмішніше - південь області будуть слухати по 105,9 справжню ЛХ.
А вже десь від Микулинець/Дружби до Тернополя по трасі 106,8 - "псевдо" хвиля.
Вже не будуть - переоформили Чортків на ТХ, тож з понеділка можуть і запустити позивний. Мабуть на це переоформлення і чекали.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon, verxo

verxo

Можна лінк що ЛХ відмовилась від 105,9FM ?
Дивина.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

corazon

Шкода, бо, думаю, у тій місцевості (там, де ловили сигнал 105.9 FM) є немало фанатів "Львівської Хвилі", бо вона вже там працює багато років. А тепер їх змусять хіба в інтернеті слухати це радіо. Справді дещо дивно.

Roman3101

Цитата: Roman3101 від Липень 02, 2025, 11:28:0787.5 Бучач мовлення відсутнє. Передавач вимкнуто.

Мовлення на 87.5 відновлено.

Липень 03, 2025, 13:29:06
Цитата: corazon від Липень 03, 2025, 13:10:08Шкода, бо, думаю, у тій місцевості (там, де ловили сигнал 105.9 FM) є немало фанатів "Львівської Хвилі", бо вона вже там працює багато років. А тепер їх змусять хіба в інтернеті слухати це радіо. Справді дещо дивно.
Моя думка, що йде прив'язка до місцевого мовника - в даному випадку це Тернопільська Хвиля.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon, verxo

vital-fm

Цитата: verxo від Липень 03, 2025, 12:19:12Можна лінк що ЛХ відмовилась від 105,9FM ?
Дивина.
Не відмовилась, а переоформила свою ж ліцензію

https://youtu.be/NCbMX3y-1VI?t=2622
Трансляція засідання НР таймкод.
Навіть Коваль не думав, що вони будуть переоформлятися - Черниш пояснив, що не вся мережа а ліцензія з чортківською частотою.
15 років, мовлення перша регіональна частота станції і ось так.

verxo

А хотілось у ФМ львівський ефір (...
Тоді навіщо ТХ закос logo у стилі ЛХ ?
Буде щось типу "Теpнопільські Круасани".

•  

vital-fm

ЛХ купило ліцензію і, навідміну від 105,7, вирішили розвивати свій продукт. Якщо такий розділ по містах, може в планах, брати облцентри і розвивати там свої бренди підтягуючи частоти з своїх ліцензій по цих областях.
Он Луцьк має нового місцевого мовника, Хмельницьк ще не запустив 99,0.
Може тепер така стратегія, раз напряму не виходить зайти.
  •  

verxo

vital-fm
Хмельницький 99fm - муніципальна форма власності, навряд чи можна перекупити під Подільську Хвилю.

vital-fm

Як стверджує один канал: можливо все.
В перспективі вони всерівно мають реорганізуватись, а ЛХ чекати вміє і досвід в придбанні колишніх проводовиків має.
Це ж не кременець, щоб "Культуру" ретранслювати.

kram2000

Цитата: vital-fm від Липень 03, 2025, 19:08:36Це ж не кременець, щоб "Культуру" ретранслювати.

Ви хотіли згадати приклад Кам'янця-Подільського?
  •  

vital-fm

В наведеній цитаті ні, ми про комунальні/муніципальні і тому подібні медіа та їх реорганізацію в майбутньому, та як вони можуть перетворитися в перспективі в дотичні до приватних.
Приклад Кам'янця-Подільського був вище.
  •  

MrMaxx

Мій тг-канал: https://t.me/Maxx_RadioTV
  •