Виберіть стиль:

Автор Тема: ТРМ у Білій Церкві  (Прочитано 219170 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3603
  • Репутація: +752/-15
  • Розташування: Біла Церква
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #30 : Липня 26, 2011, 18:38:36 »
admin писав(ла):
Цитувати
Radiostyle писав(ла):
мої вітання

Дякую!  

Відсутній Ilya

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 284
  • -Отримані: 227
  • Повідомлень: 494
  • Репутація: +247/-0
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #31 : Липня 26, 2011, 22:03:10 »
Сегезмунд писав(ла):
Цитувати
Это на какой станции? На Авторадіо?


Да.  

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3603
  • Репутація: +752/-15
  • Розташування: Біла Церква
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #32 : Липня 28, 2011, 15:10:54 »
Вони вже конкретно дістали,довбодятли якісь там працюють,а не технічний персонал,хотів послухати Контакт по Кісу,так де там,знову - несуча :S , на Русском другу неділю моно і звук паршивий,Ретро так і не налаштували нормально:моно,низкий рівень гучості,та рівень низьких частот,невже це так складно покрутити ручки:unsure:  

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1263
  • -Отримані: 727
  • Повідомлень: 6230
  • Репутація: +901/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #33 : Липня 28, 2011, 19:03:41 »
Мовлення Кіс фм відновлено!
Добре що Перець фм вже не транслює Майдан фм, працює на всю потужність і рекламою ненадоїдають. Може і Тавр почне сам обслуговувати свої радіостанції, тоді я думаю буде толк. За Ретро я сумніваюсь що зараз ним хтось займається.  

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1263
  • -Отримані: 727
  • Повідомлень: 6230
  • Репутація: +901/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #34 : Липня 29, 2011, 18:23:31 »
На 106,2 несуча.  

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3603
  • Репутація: +752/-15
  • Розташування: Біла Церква
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #35 : Серпня 02, 2011, 10:02:36 »
Ось і Русського трохи записав завантажуємо і слухаємо http://www.fayloobmennik.net/844897:laugh:  

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1263
  • -Отримані: 727
  • Повідомлень: 6230
  • Репутація: +901/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #36 : Серпня 10, 2011, 09:38:04 »
З вчорашнього вечора на 106,2 несуча.  

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3603
  • Репутація: +752/-15
  • Розташування: Біла Церква
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #37 : Серпня 10, 2011, 11:40:28 »
Ігор писав(ла):
Цитувати
З вчорашнього вечора на 106,2 несуча.

Так,десь після 16.00 з\'явилося стерео,поробило дві години,поки не пішов дощ,а потім несуча:angry:  

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1263
  • -Отримані: 727
  • Повідомлень: 6230
  • Репутація: +901/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #38 : Серпня 10, 2011, 11:48:00 »
Можливо це не через дощ. Тому що зранку дощу небуло, а мовлення так i невiдновилось. Думаю вони самi вчора вимкнули.  

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3603
  • Репутація: +752/-15
  • Розташування: Біла Церква
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #39 : Серпня 14, 2011, 21:58:58 »
Щось геть почали халатно відноситись до обслуговування станцій,на Ретро з вівторка несуча,в четвер чув звук,нібито хтось клацає мишкою,а потім вискакує Error,на Кісс фм сьогодні знов несуча,це вже входить у звичку:(  

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1263
  • -Отримані: 727
  • Повідомлень: 6230
  • Репутація: +901/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #40 : Серпня 16, 2011, 16:18:37 »
Нарешті відновили мовлення на Кіс фм. А Ретро ще й досі спить!  

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1263
  • -Отримані: 727
  • Повідомлень: 6230
  • Репутація: +901/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #41 : Серпня 20, 2011, 18:59:10 »
Відновили мовлення на Ретро фм :) трохи низький рівень гучності.  

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3603
  • Репутація: +752/-15
  • Розташування: Біла Церква
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #42 : Серпня 21, 2011, 12:09:49 »
Цитата: "Ігор" post=3520
Відновили мовлення на Ретро фм :) трохи низький рівень гучності.

+ не працює лівий динамік при стереомовленні+слабкий сигнал близько 100Вт. :(  

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1263
  • -Отримані: 727
  • Повідомлень: 6230
  • Репутація: +901/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #43 : Серпня 21, 2011, 13:20:59 »
Цитата: "Radiostyle" post=3542
Цитата: "Ігор" post=3520
Відновили мовлення на Ретро фм :) трохи низький рівень гучності.

+ не працює лівий динамік при стереомовленні+слабкий сигнал близько 100Вт. :(
нічого собі, ще в пятницю стерео було нормальне. Сигнал десь так і є 100 Вт:(  

Відсутній Radiostyle

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 736
  • -Отримані: 596
  • Повідомлень: 3603
  • Репутація: +752/-15
  • Розташування: Біла Церква
ТРМ у Білій Церкві
« Відповідь #44 : Серпня 23, 2011, 17:49:54 »
На Ретро стерео вже працює нормально!