Виберіть стиль:

Автор Тема: Strong SRT 8500  (Прочитано 34648 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 5751
  • -Отримані: 4914
  • Повідомлень: 23178
  • Репутація: +5356/-162
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
  • System Administrator at Sabaf Group
    • укртвр
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #45 : Лютий 08, 2014, 12:17:31 »
це добре
налаштовувати легше
Первая доза вакцины - внедрение чипа. Вторая доза вакцины - внедрение дейла.

Можно по-разному относится к киевским мэрам, но они хотя бы были в сознании, когда их выбирали.

Відсутній yadro

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 87
  • -Отримані: 151
  • Повідомлень: 321
  • Репутація: +181/-71
  • Розташування: Київ
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #46 : Лютий 09, 2014, 20:02:31 »
Це добре, що без затримок змінює параметри. Але головне - НЕ ЗАКЛИНЮЄ при зміні напрямку антени, як в ранніх версіях. Ось це було неприємно.

vasil1997

  • Гість
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #47 : Лютий 09, 2014, 20:41:28 »
Ребят, а где вы взяли прошивку?

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 2072
  • -Отримані: 3310
  • Повідомлень: 7378
  • Репутація: +3587/-169
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #48 : Лютий 09, 2014, 21:50:03 »
Тут: http://www.strong.tv/ru/products/receivers/terrestrial/dvb-t2-hd/srt-8500

Прошив на днях тюнер батькам версією 1.67. Скаржилися, що на 1.57 тюнер іноді переставав реагувати на пульт і тоді доводилося вимикати його з розетки. Це єдине, що допомагало. На версії 1.23 такого не було. На 1.67 поки наче все нормально.

Відсутній димон

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 4
  • -Отримані: 17
  • Повідомлень: 129
  • Репутація: +18/-0
  • Розташування: місто Ковель.
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #49 : Лютий 17, 2014, 08:53:45 »
Тиждень назад оновив через флешку два тюнера. До оновлення постійно зникав сигнал в 3 МХ і 5 МХ(місто Ковель). Після оновлення проблема зникла. Також зникла проблема зависання тюнера. Також в налаштуванні виходів зявився додатковий пункт. Так як у мене телевізор із смарт виходом то пише із однієї сторони смарт, а із іншої RGB. Доступу до цього надпису не має.

Відсутній hash67

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 50
  • -Отримані: 54
  • Повідомлень: 361
  • Репутація: +58/-7
  • Розташування: Рівненська обл
  • hash67
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #50 : Березень 27, 2014, 14:59:31 »
Чи можна перепрошити тюнер версією 1,57 коли стояла 1,67? Заглючив. На всіх каналах пише одинакову частоту - 429496,7 МГц. Рівні сигналу по нулях. У когось таке було?
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.

Відсутній димон

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 4
  • -Отримані: 17
  • Повідомлень: 129
  • Репутація: +18/-0
  • Розташування: місто Ковель.
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #51 : Березень 27, 2014, 17:16:55 »
У тебе офіційна чи тестова прошивка?

Відсутній hash67

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 50
  • -Отримані: 54
  • Повідомлень: 361
  • Репутація: +58/-7
  • Розташування: Рівненська обл
  • hash67
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #52 : Березень 27, 2014, 17:28:07 »
У тебе офіційна чи тестова прошивка?

Офіційна
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.

Відсутній димон

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 4
  • -Отримані: 17
  • Повідомлень: 129
  • Репутація: +18/-0
  • Розташування: місто Ковель.
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #53 : Березень 27, 2014, 18:22:20 »
Тоді проблема в самому тюнері. У мене два Строга 8500,на них стоїть офіційна прошивка 1.67,працють майже без глюків(один раз велітала активація на одному із тюнерів).Прошивка стоїть близько місяця.

Відсутній hash67

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 50
  • -Отримані: 54
  • Повідомлень: 361
  • Репутація: +58/-7
  • Розташування: Рівненська обл
  • hash67
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #54 : Березень 27, 2014, 21:54:15 »
Тоді проблема в самому тюнері. У мене два Строга 8500,на них стоїть офіційна прошивка 1.67,працють майже без глюків(один раз велітала активація на одному із тюнерів).Прошивка стоїть близько місяця.

Дякую, проблема вже вирішилася.  :super: Позвонив в Стронг, розповів ситуацію - сказали відкатать тюнер на заводські установкі. Получилось.  :roll: Що дивно, була прошивка 1,67 і 1,67 залишилась. Я думав відкат установок відкатує і прошивку, а оказалось ні. В чому тоді був прикол - не розумію.
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.

Відсутній DeJar

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 408
  • -Отримані: 443
  • Повідомлень: 637
  • Репутація: +468/-0
  • Розташування: Одеса
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #55 : Жовтень 17, 2014, 00:34:59 »
Но теперь странное дело - пересканировал я тюнер, а он недостающие программы включил, а несколько каналов, в том числе УТ1 исчезли, хотя в списке пойманных каналов они были - всего 12, а открываются только 7. Что бы это значило? Я вроде бы придерживался инструкции нормально.
В последних версиях прошивки Strong 8500 (сейчас версия 1.67) появился такой глюк - если 2-3 раза пересканировать мультиплекс на разных частотах, то он просто перестаёт добавляться в список каналов. Иногда при этом пропадает часть каналов из списка. Например, "играешься" с MX-5, а из списка пропадают каналы из MX-2 и ни в какую не добавляются, хотя сигнал хороший.
Помогает только полное удаление каналов (через меню - "удалить всё") и последующее пересканирование.

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 165
  • Повідомлень: 989
  • Репутація: +225/-85
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #56 : Листопад 20, 2014, 19:10:04 »
Помітив одну особливість (дефект/несправність?): на ніч не вимикаю тюнер (задовбешся потім чекати завантаження), а тільки перевожу свого "корейця" у режим очікування (сну). Після увімкнення тюнер працює деякий час, а потім пульт просто перестає реагувати. Можна було б подумати, що батарейки сідають, та вимикаю і вмикаю телевізор -- й пульт від тюнера знову надсилає команди до приймача. Може він там встановлений на певну кількість роботи? Раніше, здається, такого не було, хоч можу помилятись...
« Останнє редагування: Листопад 20, 2014, 19:33:06 від FMDX »

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 2072
  • -Отримані: 3310
  • Повідомлень: 7378
  • Репутація: +3587/-169
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #57 : Листопад 20, 2014, 20:12:17 »
Яка версія прошивки на цьому тюнері? У мого  батька така проблема була на якійсь з проміжних прошивок (1.57, ніби). Після оновлення до останньої версії такі проблеми не спостерігаються.

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 165
  • Повідомлень: 989
  • Репутація: +225/-85
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #58 : Листопад 20, 2014, 20:49:36 »
А де саме це можна глянути? Й якщо потрібне оновлення прошивки, що мається наувазі?

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 2072
  • -Отримані: 3310
  • Повідомлень: 7378
  • Репутація: +3587/-169
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #59 : Листопад 20, 2014, 21:02:01 »
Меню -» інструменти -» Інформація -» Версія ПЗ. Якось так. Прошивку качайте звідси. 1.67 працює стабільно. http://www.strong.tv/ua/products/dvb-t2-terrestrial-receivers/srt8500