0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Так) Але напис "Україна" занадто малий як на плазмовому, так і на звичайному телевізорі. На другому ж, на відстані 2 метрів напис прочитати практично неможливо, а так в принципі лого нормальне.
Телеканал «Україна» купив формат масштабного проєкту The Masked Singer («Співак у масці»), який планують випускати під назвою «Маска»*. Учасниками музичного телепроєкту будуть знаменитості, які виступатимуть перед глядачами та членами журі в незвичайних костюмах.«Україна» придбала формат шоу The Masked SingerПро це повідомляє пресслужба каналу.Права на адаптацію формату телеканал купив у компанії Fremantle. Українська адаптація The Masked Singer складатиметься з 12 епізодів.«Згідно з правилами шоу, знаменитості, одягнені в незвичайні костюми, під якими неможливо впізнати особистість людини, виконують популярні композиції на сцені. Судді шоу виконують також роль детективів, які, разом з глядачами, намагаються дізнатися, хто ці таємничі знаменитості, які виступають перед ними. У кожному випуску нас чекає ще більше загадок і підказок, які допоможуть нам здогадатися, хто таїться під костюмами. Один із таємничих учасників буде розкривати секрети в кожній програмі. Переможця обирають судді і глядачі шляхом голосування», – йдеться в описі.
Повернувся на екрани попередній логотип
Чому це раптом вони повернули старий?
Три тижні побув новий... Вперше таке бачу...
Відтепер ведучих праймових (19:00) випусків інформаційної програми «Сьогодні» буде не один, а два. Нововведення діє з учорашнього дня, і компанію Максиму Сікорі вже склала Анна Панова, яка буквально днями повернулася з декретної відпустки. Вони проведуть з глядачами мовника весь тиждень, а потім їх змінить інший дует - Ігоря Пупкова і Олени Кот.Випуски інформаційної програми «Сьогодні» виходитимуть в такому форматі до кінця літа. Сподіваюся, канал не забуде про дотримання рекомендованої дистанції між ведучими в студії.
Я сьогодні вперше побачив Квартал 95 на каналі Україна.
«Спочатку це була пропозиція каналу, який хотів побалувати свою аудиторію чимось новеньким. І хоча наша студія в основному спеціалізується на комедіях, в інших жанрах нам теж завжди цікаво проявляти свій потенціал. До того ж, це далеко не перша наша спроба поєднати кілька жанрів в одному. До речі, ми плануємо, що весь цикл з чотирьох телефільмів відзніме один режисер – Андрій Сілкін. Саме він фільмував перший наш серіал для «України» – «Сім’я на рік» – який з успіхом пройшов у телеефірі у кінці минулого року», – говорить керівник студії «Квартал 95» Борис Шефір.«Серію комедійних мелодрам ми задумали з колегами зі студії «Квартал 95» ще минулого року – кинули пробну кулю – фільм «Сім’я на рік», який більш ніж виправдав наші очікування, – каже головний продюсер департаменту кіносеріального виробництва телеканалу «Україна» Наталія Стрибук. Так що тепер, уже розуміючи, як реагує наш глядач на легший жанр в ефірі телеканалу, з натхненням почали роботу над наступними історіями. Я дуже рада, що талановиті сценаристи дуже чітко відчули тональність комедії для каналу «Україна».