Виберіть стиль:

Автор Тема: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)  (Прочитано 238841 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній asdef78

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 63
  • -Отримані: 85
  • Повідомлень: 396
  • Репутація: +94/-6
  • Розташування: Кропивницький
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1395 : Жовтня 07, 2018, 13:48:12 »
Ажиотажный спрос проходит. Плюс Кабмин поручил Антимонопольному комитету провести исследование соблюдение рыночных правил с тюнерами. Скоро их будут продавать два по цене одного  :lol:

Відсутній Левандівка

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 132
  • -Отримані: 80
  • Повідомлень: 305
  • Репутація: +127/-19
  • Розташування: Львів
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1396 : Січня 23, 2019, 21:14:31 »
                                                                                                           
Что-то заглохла эта ветка форума по Т2 приставкам.  Но всё равно отпишусь в ней.

Взял себе Eurosky ES-15 (T2/IPTV/AC-3 Dolby).
Сначала прописал 32 канала с местной телевышки. Потом было ES прохождение и на ДМВ антенну,  направленную совсем
в другую сторону у меня словило МХ-5 на 32 ТВК из Прилук (~200 км). Я сохранил эти каналы из Прилук в своей приставке.
И интересно то что местный МХ-5 не заменился прилукским МХ-5, а произошло параллельное сохранение
прилукского МХ-5.

   Як зберегти Перший Західний з Підбужа, телевізор Samsung з Т2, його немає в львівському 5-МХ. Або одне , або друге, разом не зберігаються?

Відсутній fediv

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 29
  • -Отримані: 86
  • Повідомлень: 359
  • Репутація: +88/-9
  • Розташування: Київ
  • Працюємо вдвох, я і сайт TV-REMONT.INFO
    • www.tv-remont.info
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1397 : Січня 24, 2019, 14:05:36 »
І не збережуться. Але в деяких тюнерах це можливо, там немає перевірки на дублювання назв мультиплексів чи каналів, то там своя незручність: пустив три раз ручну настройку на якійсь частоті, так тюнер три рази записує ці канали в таблицю. Один із таких молодців - World Wision T62M

Відсутній BanderaTV

  • Глобальний модератор
  • Експерт
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 115
  • -Отримані: 209
  • Повідомлень: 750
  • Репутація: +210/-2
  • Розташування: м. Жовті Води
    • Україна Єдина!
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1398 : Лютого 09, 2019, 18:04:19 »
https://dp.informator.ua/2019/02/08/konets-epohi-analogovogo-tv-kak-podklyuchit-bolee-80-ti-tsifrovyh-kanalov-bez-abonentskoj-platy/
Конец эпохи аналогового ТВ: как подключить более 80 цифровых каналов без абонентской платы

Мені одному здається що це якийсь розвод?
http://buster.kiev.ua/

Стара ціна: 1599 ₴
Нова ціна: 99 ₴
Розвод для стареньких людей. Замовляв я зворотній дзвінок з сайту. І мені пояснили, що воно бере сигнал не з ретранслятора, а з GSM-вишок. І ця штука дозволить приймати 80+ каналів.
Україна Єдина, тому і сильна!

Відсутній asdef78

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 63
  • -Отримані: 85
  • Повідомлень: 396
  • Репутація: +94/-6
  • Розташування: Кропивницький
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1399 : Лютого 09, 2019, 20:49:52 »
По первой ссылке 404.
По второй ссылке еще открывается.
Почитал - улыбнулся.
Личное мнение. Обман чистой воды.
Даже если такая технология существует то точно не за такие деньги.

Відсутній krasaffcheg

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 16
  • -Отримані: 172
  • Повідомлень: 516
  • Репутація: +182/-2
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1400 : Лютого 09, 2019, 21:24:18 »
Ну да, на сайте пишут, что ловит сигнал с 20 спутников. Тут любая спутниковая тарелка покажется бесполезным корытом.

Само-то по себе предложение вполне нормальное. Комнатная МВ/ДМВ-антенна с усилком за 100 грн. Хотя не факт, что по телефону во время заказа не скажут, что мол "акционные антенны кончились, теперь они будут по 500" (хотя на Розетке за подобную антенну просят 600). Другое дело, что за 10-15 км от передающей вышки от неё толку не будет. А людям её продают как антенну, которая будет ловить везде.

Хотя сюжет про подобных аферистов уже был на СТБ два месяца назад. Те, под маркой супер-пупер антенны, продавали обычную китайскую антенну типа "четвертьволновой штырь".

Відсутній BanderaTV

  • Глобальний модератор
  • Експерт
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 115
  • -Отримані: 209
  • Повідомлень: 750
  • Репутація: +210/-2
  • Розташування: м. Жовті Води
    • Україна Єдина!
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1401 : Лютого 10, 2019, 10:32:00 »
І що мене ще здивувало, що цей сайт - копія іншого сайту.
Наприклад:
<img src="files\a\antenna2100\ketlerd3.ru\files\images\v1_03.png">
Україна Єдина, тому і сильна!

Відсутній digitalif

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 49
  • -Отримані: 56
  • Повідомлень: 342
  • Репутація: +68/-0
  • Розташування: Ukraine, Ivano-Frankivsk
  • eses64
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1402 : Квітня 14, 2019, 02:24:53 »
всім привіт!
є проблема з виведенням відеосигналу від приймача Т2 на телевізор.
модель тюнера точно не скажу, телевізор - LG 10-15-річної давності, LCD, вживаний, "імпортований" з Німеччини.
в тюнері є композитний і компонентний вихід, телевізор має S-video, компонент, скарт 2 шт на вхід, композиту немає.
ситуація 0. при підключенні через компонент зображення на телевізорі миготить, фактчно смуги по всьому екрану, так ніби на старому ч/б телевізорі неспівпадає частота кадрів і рядків. при підключенні кабелю "тюльпани-скарт" відсутній сигнал зображення і звуку, ніби нічого не підключено. кабель робочий 100%.
ситуація 1. при підключенні композиту (жовтий тюльпан) на перший вхід компоненту виводиться ч/б зображення на весь екран.
ситуація 2. при підключенні додатково 2 інших тюльпанів з компонентного виходу є слабкий сигнал кольору, який несихронний з ч/б картинкою, кратний 5-8 раз, при зміні в тюнері розширення картинки з 1080 до 576і, кратності немає, залишається зміщення по кадру.
ситуація 3. при підключенні першого тюльпана на місце в компонентному виході приставки стає все на місце, зображення стабільне і кольорове.
ситуація 4. при вимкненні телевізора і тюнера і повторному включенні картинка  стискається на екрані телевізора до 4:3, деформується зображення, чорні смуги зліва і справа, вихід з тюнера - 576і, при зміні режимів (леттербокс, пілларбокс, авто, широкий екран в тюнері) картинка лишається в 4:3,при зміні до 720 чи 1080 - поторюється ситуація 0, зображення не виходить за рамки 4:3.
в налаштуваннях телевізора немає функцій по формату зображення.
питання А. як змусити телевізор розтягнути картинку до 16:9?
питання Б. чи використання перехідника "тюльпан-Svideo" буде доцільним і чи ситуація повториться?

Відсутній fediv

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 29
  • -Отримані: 86
  • Повідомлень: 359
  • Репутація: +88/-9
  • Розташування: Київ
  • Працюємо вдвох, я і сайт TV-REMONT.INFO
    • www.tv-remont.info
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1403 : Квітня 14, 2019, 20:37:28 »
Вибачте, в вашому запитанні помилка. На SCARTі у вас композит. Чи на одному із SCARTів композит, чи на обох. 20 років займався телеремонтом, але щоб був SCART і не з композитом - не зустрічав.
Далі. Компонент має два параметри: частота (100 чи 50) і вид розгортки (черезрядкова чи прогресивна). Якщо ви бачите композитний сигнал через компонентний взід нормально і без кольору, значить, в телевізорі стоять параметри для компонентного входу "50 Hz, черезрядкова", ці параметри треба поставити в тюнері, або подивитись, які в тюнері і такі поставити в телевізорі.

Відсутній digitalif

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 49
  • -Отримані: 56
  • Повідомлень: 342
  • Репутація: +68/-0
  • Розташування: Ukraine, Ivano-Frankivsk
  • eses64
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1404 : Квітня 14, 2019, 21:04:06 »
дуже дякую за відгук! (чесно, на вас розраховував)

проблема в тому, що в телевізорі НЕМАЄ композитного входу.
при підключенні композитного виходу на скарт-вхід телевізора кабелем "тюльпани->скарт" - взагалі немає сигналу.
при підключенні компонентного виходу приставки на компонентний вхід телевізора все гаразд (при 576і на приставці), окрім того що картинка на телевізорі має чорні смуги зліва і справа зображення 4:3 (яке є для більшості каналів 16:9 в Т2 неприроднім, розтягнутим).
так, і в телевізорі неможливо змінити налаштування формату зображення, про що і мова.

Відсутній fediv

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 29
  • -Отримані: 86
  • Повідомлень: 359
  • Репутація: +88/-9
  • Розташування: Київ
  • Працюємо вдвох, я і сайт TV-REMONT.INFO
    • www.tv-remont.info
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1405 : Квітня 15, 2019, 13:12:40 »
О, саме те ! Треба добре потрясти меню тюнера, там вихідний формат зображення (16:9 чи 4:3 може бути "засекречений" самою ідіотською назвою, і не подумаєш, що ця точка підменю може стосуватись формату екрана. А сам компонентний вхід ніколи не додає ні смуг справа і зліва, ні смуг зверху і знизу.
Але як так ? Два СКАРТи і немає композитного входу ?  А кабель Тюльпан-Скарт має не два чи три виводи Тюльпан, а чотири чи шість ? Має бути чотири чи шість (вхід і вихід). І чи справний кабель ? І чи ви зустрічались із ситуацією (я не раз), коли абсолютно переплутані кольори на такому кабелі ?

Відсутній digitalif

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 49
  • -Отримані: 56
  • Повідомлень: 342
  • Репутація: +68/-0
  • Розташування: Ukraine, Ivano-Frankivsk
  • eses64
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1406 : Квітня 16, 2019, 11:19:03 »
наскільки пам'ятаю, змінював ці параметри, з'являлись ще чорні смуги зверху і знизу, картинка ставала пропорційною. або обрізалась по бокам (pan&scan), але не ставала широкоекранною на телевізорі, тобто чорні смуги з боків не зникали.
траплялося, що кольори тюльпанів зовсім не звичні... в цьому випадку кабель з 3 тюльпанами (для композитного виходу і стереозвуку) зі звичними кольорами (жовтий-білий-червоний).
дуже дякую.
спробую ще.

Відсутній fediv

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 29
  • -Отримані: 86
  • Повідомлень: 359
  • Репутація: +88/-9
  • Розташування: Київ
  • Працюємо вдвох, я і сайт TV-REMONT.INFO
    • www.tv-remont.info
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1407 : Квітня 16, 2019, 16:59:19 »
Добре, а кабель "вхідний" чи "вихідний" ?
Три роз'єми RCA і один SCART. Що це може бути ?
Від RCA до SCART або навпаки. То у вас, цікаво, який ? Чи не переплутані кольори ? Чи немає обриву ? Тестером краще перевірити.  На резистори на малюнку не звертайте уваги, подивіться на розпайку SCART.

Відсутній Ilya

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 280
  • -Отримані: 221
  • Повідомлень: 489
  • Репутація: +241/-0
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1408 : Квітня 18, 2019, 09:05:26 »
Добрый день.

Нужно купить тюнер для Т2. Выбор пал на T2BOX-334iD. Стоит его ли брать или взять какой-то другой?

Відсутній fediv

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 29
  • -Отримані: 86
  • Повідомлень: 359
  • Репутація: +88/-9
  • Розташування: Київ
  • Працюємо вдвох, я і сайт TV-REMONT.INFO
    • www.tv-remont.info
Re: Тюнеры и Cam-модули DVB-T2 (общая тема)
« Відповідь #1409 : Квітня 18, 2019, 16:31:29 »
Такого добра багато, і ці моделі подібні, як китайці. Головне, що всередині GX3235S, він себе добре показав. Звичайний тюнерок, можна брати і не переживати.