ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

admin

https://imgur.com/a/UMMhX2D
RDS 91.9

Березень 01, 2025, 15:25:39
100.3
https://imgur.com/a/lDuSRBH

admin

Повернув ліцензію Національній раді місцевий аналоговий телемовник ПП «АВІС» (логотип «Авіс») із селища Макарів на Київщині.
До трьох годин на добу працює в етері на 36 ТВК у м. Миронівці Комунальне підприємство Миронівської районної ради Київської області «Телерадіостудія «Миронівка» (логотип «комбінований знак у вигляді стилізованої літери М, виконаною кирилицею, на фоні елементів якої розміщені старослов'янські літери Т,Р та С»).
Не працюють в етері, але зберігають чинні ліцензії:
� ТОВ «ТРК «Грант», смт Ставище, логотип «Грант», 34 ТВК;
� ТОВ «ТРК «Альта», м. Переяслав, логотип «Літера «А» в середині трикутника», 39 ТВК;
� ТОВ «Ефірно-кабельне телебачення «ЕКТА-БРОВАРИ», м. Бровари, логотип «ЕКТА», 1 ТВК.
  •  

SzymonPL

Цитата: Ігор від Лютий 27, 2025, 22:33:19Лютий 27, 2025, 22:37:09 На Бліц РДС ніхто не вимикав, Промінь також має бути

There is indeed RDS on these two stations - it matches what is on this site.

I can only add the following information:
89.2 Stylnoye Radio Perets FM - PTY: None
91.9 UR-2 - PTY: None

+ 89.4 Radio M (Kyiv) - PTY: None

By the way, today the stations on the server from the region receive much better))
  •  
    Подякували за цей пост: Ігор

Ігор

Я зазвичай пишу інформацію Бліц оперативно, окрім мене до передавачів ніхто не лізе, і міняти там немає кому.

По прийому воно чомусь плаває, один день можна прийняти і Житомир, а інший прийом так собі. Я вже зробив собі антену на новому місці, перевіз туди Тефа, Компа поки що перевозити не буду, залишу сервер там.
  •  
    Подякували за цей пост: SzymonPL

Radio_2019

Запрацював новий DX-сервер з Київщини, можливо з Яготина:
https://desktop-erh6j88.tail2d9b1a.ts.net/
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
  •  

SzymonPL

88.1 Stylnoye Radio Perets FM (Dymer) - new PS: PEREC FM, new PI Code: 6288

DRV9911

Цитата: SzymonPL від Травень 03, 2025, 16:00:1088.1 Stylnoye Radio Perets FM (Dymer) - new PS: PEREC FM, new PI Code: 6288
Принял сегодня Перец ФМ в Чернигове. RDS каким был таким и остался с того момента, когда я опубликовал свой пост. RT тот же самый, следующий следующий вид:

PEREC FM - Radiostation Number One in Ukraine

Кстати время на 88.1 остаёт на одну минуту.
  •  

AM/FM DX

Цитата: DRV9911 від Травень 04, 2025, 09:36:05Принял сегодня Перец ФМ в Чернигове. RDS каким был таким и остался с того момента, когда я опубликовал свой пост. RT тот же самый, следующий следующий вид:

PEREC FM - Radiostation Number One in Ukraine

Кстати время на 88.1 остаёт на одну минуту.
А какой уровень сигнала был? RDS там слабоват, появляется только при уровне не меньше 20 dBu, не получилось и в этот раз принять (уровень был 18 dBu).
  •  

DRV9911

Цитата: AM/FM DX від Травень 04, 2025, 14:54:36А какой уровень сигнала был? RDS там слабоват, появляется только при уровне не меньше 20 dBu, не получилось и в этот раз принять (уровень был 18 dBu).
При уровне сигнала в 16dBuV появлялся RDS (PS и PI). Уровень сигнала RDS был два деления по шкале. При уровне сигнала 18-19dBuV уровень сигнала RDS подымался до трёх-четырёх делений, порой сильно прыгая от одного деления до четырёх. RT появлялся лениво из-за из-за помех от ЛЭП, но первые два слова прочитать я смог, но не полностью. Также я заметил работу CT (отображение сетевого времени). При уровне сигнала в 18dBuV время и дата поттягиваются очень быстро Время отстаёт на станции на одну минуту.
  •  
    Подякували за цей пост: AM/FM DX

Ігор

Сервер поки що на паузі, чекаю іншу залізяку замість ПК. Пізніше може зроблю на Тефові замість СДР.

Ігор

Відновив роботу сервера, замість ПК встановив тонкий клієнт, він слабший, звук може підвисати. Адреса не змінювалася.

Травень 18, 2025, 17:29:11
Перезавантажив сервер, працює нормально
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

Radio_2019

На Київщині з'явився черговий сервер. Цікаво, яка локація?
https://desktop-4uanbup.tail2d9b1a.ts.net/

Судячи з усього цей та яготинський сервери - робота одного з учасників форуму)
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
  •  

TV-Ukr

Цитата: Radio_2019 від Травень 21, 2025, 18:01:04Цікаво, яка локація?
Десь в районі Білогородки, бо добре чутно місцевий Бест, а також приймаються Люкс і Перець з БЦ.

SzymonPL

Цитата: Radio_2019 від Травень 21, 2025, 18:01:04На Київщині з'явився черговий сервер. Цікаво, яка локація?
Vyshneve.
The server was already in this location. The disadvantage is a very high background level and worse reception of the station from Kyiv than in Yahotyn (on the second webserver).
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

dxman

Worse reception of the station from Kyiv because the antenna is directed elsewhere (pay close attention to the information). If the antenna were turned towards Kyiv, everything would be fine. But we are interested in distant stations, not Kyiv.
гірший прийом станції з Києва ТОМУ ЩО АНТЕНА СПРЯМОВАНА В ІНШИЙ БІК (дивіться уважно інформацію) Якщо антену розвернути на Київ - то все буде добре. Але цікавлять далекі станції а не Київ
  •