Vova.UA, я побачив, що у нас з вами різні результати, значить, хтось помиляється. Я ше не викинув USB-тюнерок для DVB-T, хоч він мене дуже розчарував колись, і трошки продовжив дослідження, щоб закрити для себе це питання.
Я помилявся. Я вже давно випадково обірвав в тому тюнері ВЧ-кабель з дивним перехідником, і впаяв туди звичайний, нормальний кабель, впаяв прямо на плату, хоча кабель прийшлось взяти не стандартної товщини, а трохи тонший. З цим кабелем - абсолютно нормальний прийом.
Сьогодні я випаяв той хороший кабель, і впаяв кусок кабеля, який взяв з китайського популярного дешевого ВЧ-кабеля, який додається до відеомагнітофонів, для ВЧ-вихода відеомагнітофона. Прийом сигналу значно погіршився, хоча кабель коротенький, лише 20см.
Продовжив експерименти на звичайному тюнері "Strong 8500".
Додавання до антени ось такого м'якого, дуже вже гнучкого кабеля

дуже погіршує прийом.
А додавання кабеля такої ж довжини, але хорошої якості, з хорошими наконечниками ніяк не погіршує якість сигналу.
Висновок: не сам додатковий кабель до USB-тюнера погіршує цифровий сигнал, а лише якісні характеристики цього кабеля.
Якщо є можливість, поекспериментуйти і ви, попробуйте подати антенний сигнал на ваш USB-тюнер АЖ ТУДИ, а не через якісь перехідні кабелі, чи одержите і ви покращення прийому ?