Про прийом DVB-T2

Автор HDTVUkraine, Липень 26, 2011, 19:56:23

Попередня тема - Наступна тема

BanderaTV

Той форум більше служить архівом, бо останнє повідомлення було дуже давно.
  •  
    Подякували за цей пост: pumpkin

agkvas

Цитата: pumpkin від Вересень 04, 2026, 17:37:27Дякую, не підкажете чи може це пов'язане з тюнером?

Є тюнер ROMSAT - приймає сигнал Зеонбуду взагалі без антени.

Є телевізор - можна вставити звичайну викрутку замість антени, теж буде прийом Зеонбуду.

Телевежа знаходиться у прямій видимості.

Які у тебе умови прийому мені не відомо, але ще раз - проблема у тебе.
  •  

pumpkin

Цитата: BanderaTV від Вересень 04, 2026, 17:42:11Той форум більше служить архівом, бо останнє повідомлення було дуже давно.
Дякую, так бачу, що тихо там, але ще не так давно там було спілкування між розробниками і користувачами і це було дуже цінно. Не знаю ще які розробники так спілкувались напряму. Але і цього щось немає там зараз.

Вересень 04, 2026, 22:49:42
Цитата: agkvas від Вересень 04, 2026, 18:11:18Є тюнер ROMSAT - приймає сигнал Зеонбуду взагалі без антени.

Є телевізор - можна вставити звичайну викрутку замість антени, теж буде прийом Зеонбуду.

Телевежа знаходиться у прямій видимості.

Які у тебе умови прийому мені не відомо, але ще раз - проблема у тебе.
Так умови не найкращі.
Холодна Гора відстань від телевежі 14км.
Приватний будинок знаходиться за дев'яти поверховим будинком, ми знаходимось у радіотіні але рівень сигналу великий бо на дециметрові антени гарно ловиться МХ1.
Справа або у чутливості тюнера або у антені і місці її розташування, або у тому і тому.
  •  

agkvas

Цитата: pumpkin від Вересень 04, 2026, 22:45:16Холодна Гора відстань від телевежі 14км...

На цій відстані знаходиться Солоніцевка або Пісочин...

Але вірна відповідь це:

Цитата: pumpkin від Вересень 04, 2026, 22:45:16...Справа у чутливості тюнера...у антені і місці її розташування...
  •  

pumpkin

Цитата: agkvas від Вересень 04, 2026, 23:46:12На цій відстані знаходиться Солоніцевка або Пісочин...
ок, мабуть помилився, прокоав маршрут по гугогкартам, показало ~9,5км

Цитата: agkvas від Вересень 04, 2026, 23:46:12Але вірна відповідь це:
Підкажіть будь ласка а що може дати позитивний результат, тюнер який краще буде приймати або танці з антеною? Якщо тюнер(модель) то який у даному випадку може краще приймати? Дивився серед більш меньш нових виходить World Vision, я придбав за 420грн T645, результат такий самий як і на п'ятирічному T625, тому я у розпачі, дивився на Strong 8500 але він дорогий ~900грн і я був невпевнений що від дасть результат. Переносити антену також проблема, підбір підсилювачив не дає упевненого результату, зараз Полячка на симетризаторі.
  •  

agkvas

Цитата: pumpkin від Сьогодні в 05:14:23ок, мабуть помилився, прокоав маршрут по гугогкартам, показало ~9,5км

Новоселівка..? Новожанове..? :-)

Цитата: pumpkin від Сьогодні в 05:14:23Підкажіть будь ласка а що може дати позитивний результат...
Переносити антену також проблема, підбір підсилювачив не дає упевненого результату

У твоєму випадку нічого.

•  

pumpkin

Цитата: agkvas від Сьогодні в 06:22:48Новоселівка..? Новожанове..? :-)
Рубанівка

Цитата: agkvas від Сьогодні в 06:22:48У твоєму випадку нічого.
Це чому?
  •  

agkvas

"Миколо pumpkin, *матюк* та скільки можна?" :-)

Тому, що замість задавати купу дурних питань і скуповувати непотріб у вигляді тюнерів/підсилювачів, ти б вже спробував подвигати антену туди-сюди, а краще провести собі оптичний інтернет і дивитися сотню каналів у HD якості, а не "комісара рекса" чи "свинку пепу" по "Ентер фільм" де "картинка часто квадратить".
;-)
  •  

pumpkin

Цитата: agkvas від Сьогодні в 17:00:28"Миколо pumpkin, *матюк* та скільки можна?" :-)

Тому, що замість задавати купу дурних питань і скуповувати непотріб у вигляді тюнерів/підсилювачів, ти б вже спробував подвигати антену туди-сюди, а краще провести собі оптичний інтернет і дивитися сотню каналів у HD якості, а не "комісара рекса" чи "свинку пепу" по "Ентер фільм" де "картинка часто квадратить".
;-)
Дякую, але я не Микола.
І ці питання для мене не дурні. І навіщо цей форум як не ставити "дурні" питання?
Анену перемістити неможу вона на даху, можу тільки крутити навколо своєї осі(труби) і це нічого не дає.
У мене є оптичний інет, але мені цікаво настроїти т2 серез спортивну цікавість.
Чи можете Ви порадити мені якусть гарну т2 приставку яка зараз є у продажі?
  •  

BanderaTV

Олександре, ви вже задавали питання пану Андрію в телеграмі, чим довели його до виходу з чату
  •  

admin

Pumpkin див не буває.
Якщо 900 грв дорого то і гарні антени, щогли для збільшення висоти підвісу прийомної антени та виклик спеціаліста з правильним устаткуванням що зможе зрозуміти у чому справа з більш низьким синґгналом МХ3 теж дорого.
Можу порадити танці з бубном з пошуком кращого місця для антени. Кабель мінімальної довжини. Ніяких скруток та розподілювачів сигналу.
Зазвичай підсилювачі на цій відстані зло (звісно якщо не десятки метрів між антеною та телевізором), потрібна пасивна антена. 
Важко щось інше порадити.
  •