Якщо чесно, я вже нічого не чекаю. Слухаю свою музику, а коли набридає - вмикаю інет-радіо. Останнім часом це "Супер радіо". Поки подобається.
Справа в тому, що з восьми радіостанцій, які зараз представлені у Чернівцях, шість - орієнтовані на людей старшого віку: "Мелодія", "Супер радіо", "Станція", "Ера", "Ретро", "Блиск".
Особливо хотілося би відмітити "Станцію". За форматом у них переважає музика дев'яностих і двотисячних. Сучасних композицій мало. От і виходить так, що з 2008-го року, відколи я їх почав слухати, репертуар практично не зазнав змін.
Скажімо, Savage Garden - "To the Moon and back", Mr. President - "Coco Jambo", Mylene Farmer - "California", Sting - "Desert rose" та ін. - чудові пісні, але коли вони звучать щодня по декілька разів, то швидко починаєш їх ненавидіти.
На тому ж "Супер радіо", яке близьке до "Станції" за музичним наповненням, я почув купу не менш достойних пісень. Отже, вибір є. Тільки "станційники" вперто дотримуються концепції заїждженої платівки.
"Русское" і "Люкс", що залишилися, мені не подобаються. Я надаю перевагу зарубіжці (американський та європейський pop, pop/rock, vocal trance, minimal, dance).
По суті питання, проголосую за одеське "Просто радіо". Хоча надмірна кількість реклами і знущання над українською мовою у роликах не робить їм честі.