Засідання НР

Автор Zheka, Вересень 01, 2011, 19:15:22

Попередня тема - Наступна тема

ProRadio

Цитата: corazon від Листопад 20, 2025, 23:36:31Класно.

Поки що на сайтах плеєр не відновили (на відміну від Радіо Перше).

А на Львівській хвилі трапилося щось форс-мажорне. Вчора в них у сторіз на ФБ було написано, що їх затопило, і тому тимчасово в ефірі лунатиме лише музика. Та фото із парасольками, розставленими по студії. Не знаю - може, якусь трубу прорвало, чи що вони мали на увазі. Але, я так розумію, їм поки не до плеєрів... Хоча... Адмін може працювати і віддалено, теоретично. Але ж, з іншого боку, без наказу вищого керівництва він нічого не робитиме, а якщо вище керівництво зайнято вирішенням інших питань, то... Думаю, варто почекати...

Листопад 21, 2025, 11:46:01
Цитата: corazon від Листопад 20, 2025, 18:42:57Певно, таки "Чемпіон". Чи вони зі старим позивним подавалися - тож буде або переоформлення, або "Конкурент представляє Чемпіон"?

Подавалися зі старими позивними. Їх спитали щодо позивних... Здається, Черниш питав (точно не скажу, бо в мене світла не було, слухав на планшеті). Представниця щось дуже туманно пояснювала, і особисто я нічого не зрозумів на 100%. Загалом, вона повідомила, що через запуск загальнонаціонального телеканалу в них виникли "деякі фінансові труднощі": всі гроші направлені на розвиток телевізійного проєкту, і на розвиток радіо наразі "не вистачає". Тому вони звернулися до "своїх друзів" (чи то партнерів, чи то колег по холдингу - я теж до кінця не зрозумів) з Києва, "аби ті поділилися з ними ефіром", ті "погодилися" і "дозволили використовувати свій програмний продукт" (чи щось таке), але це "тимчасово" - доти, доки "не покращиться фінансова ситуація". Тому вони й переоформили ліцензію на три міста під "Чемпіон". А Ратне поки не переоформили, "бо там виникли деякі технічні проблеми із запуском, тому переоформлювати поки немає сенсу - ефіру все одно немає і так швидко не буде". А про Нововолинськ представниця конкретно нічого і не відповіла - чи будуть переоформлювати, чи не будуть, продовжуючи "напускати туману" про "тимчасові фінансові складнощі".
Хоча, якщо йти за логікою, то Нацрада мала б їм відмовити, не визнати їх переможцями конкурсу - якщо в компанії "фінансові складнощі", бо ж як вона збирається освоювати частотний ресурс, який отримує :)  Тому реально трохи смішно...
Напевно, таки Черниш запитував - бо він останнім часом почав проявляти деяку самостійність, і його час від часу "дзьобають", хоча поки і не так сильно, як дзьобали Костинського після квітня 2019...
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

Антон

Рішення Національної ради від 20 листопада 2025 року №№ 2432-2568 (у форматі ZIP) (оприлюднено 21.11.2025)
https://webportal.nrada.gov.ua/wp-content/uploads/2025/11/Rishennya-Natsionalnoyi-rady_20_11_2025_-2432-2568.zip
  •  

Антон

•