Ну, не скажіть! Все-таки вони стали першими у нас в цифровому наземному ефірі. На ту пору,пору у мене не було альтернативи: супутникове було не по кишені,інтернет - діал-ап,тільки в 2008- АДСЛ - 2 МБ , а кабельний 100 МБ тільки з 2009 р. ( Такі були реалії можливостей місцевих провайдерів).Отже завдяки УЦТМ я вже таки 5 років в (приватному секторі) дивився декілька тих каналів, яких не було в аналоговому мовленні - використовуючи два зовнішні аналогово/цифрові тюнери "Grand" і старі (ЕЛТ) 19" монітори гнусмаС
. Правда,не приймав кодування МПЕГ-4,яке реально побачив тільки пів-року тому,коли придбав 2 шт. Strong 5802 , але й відтоді мультиплекси в стандарті DVB/T хоч і не на багато, але доповнюють T2
Та й цей сайт я теж відкрив для себе розшукуючи інфу по УЦТМ 4-5 років тому. Правда, "злетіла" моя тодішня реєстрація на ньому - щось не записав; чи логін чи пароль... Отож і тепер я відчуваю певне звуження свого телепростору, коли не стало МХ-4. Особливо засмучує відсутність каналу UBC (BUSINES), який дуже слабо приймаю в аналоговму стандарті. Отож всі ігрища "сім"ї" навколо Т і Т2 реално дістають, приблизно - як реклама
, На жаль, мій провайдер ще не забезпечує IPTV, а то б давно плюнув на ефір взагалі. Та й приставки ще дороговаті. У мене зараз 4 незалежні місця перегляду, 2 тільки з тюнерами "гранд" - а 2 з тюнерами Стронг і окремими ПК, до них використовую два 19-ти (4:3)ТФТ і два 24-х дюймові ТФТ ЛЕД монітори, тому замінити тюнери і ПК на інтернет-приставки сьогдні мені, пенсіонеру - дорого
Але й дивитися хочеться не лише фільми з трекерів. Тому й сумую, бо цікавить не лише спосіб передачі, але й контент каналів. Крім реклами, звісно...