ТРМ в Кiровоградськiй областi

Автор Ilya, Вересень 04, 2011, 22:17:14

Попередня тема - Наступна тема

AntinRud95

На вихідних їздив в Олександрію. Слухав РВД на 105.1. Так от. Там зараз взагалі відсутня реклама. Грає по колу музика (Океан Ельзи, Джамала, Zhu, Скрябін, Онука, LUMIERE та лаунджева закордонна тацювальна музика, щось на зразок того, що звучить в бутіках). Цікаво, що треки одного і того виконавця можуть повторитися тричі за годину. Схоже, що радіостанція веде суто технічний ефір. Невідомо, що буде далі. Як на мене, то рано чи пізно прозвучить така фраза "РВД представляє програми радіо..." (може бути релакс, лаундж або взагалі люкс фм, чому б і ні). Складно нині місцевим мовникам виживати.
Йоган фон Ґете
"люди вірять у все, окрім правди"
  •  

vital-fm

Інтернет мовлення мовчить, вони й з ретрансляцій розпочинали, схоже, що недалеким є переоформлення.
  •  

vetal-rock

Цитата: admin від Грудень 12, 2016, 22:01:40
Я перепитаю у нашої людини у Кропивницькому

було
тиск / температура / PYCCKOE / RADIO / 103.8 FM / REKLAMA / 277-338
та
LUX FM / 107.2 FM / 277 338

admin, на 103.4, 103.8, 104.2 та 107.2 RDS присутній. На 105.3 RDS немає.
  •  

admin

Я що кажу що немає. я лише зробив копію того що було раніше на Русскому та Люксі. Щодо Рокс та ХІТФМ то я наприклад, своїми глазами бачив як довго потрібно чекати в Одесі що б РДС почав відображатися у приймачі. Думаю у Кропивницькому те саме зараз.
  •  

admin

Перепитав:

Владе,привiт!На даний час рдс присутнiй на всiх таврiвських радiостанцiях: радiо Рокс    763mmpc/-5,3 *C/ RADIO ROKS/ 101-9 FM/ REKLAMA / 277-338  .У Кicc фм та русского р. так як у таблицi(тиску та температури немае) на Хiт фм так як у таблицi все правильно(тиск та температура присутнi).Можливо вони щось на рдс переналаштовують(в одних тиск та температура присутня в iнших немае тиску та температури)На Люксфм  так як у таблицi...
  •  

AntinRud95

Йоган фон Ґете
  •  

AntinRud95

в середу ввечері буду в Олександрії. Послухаю, що там відбувається.
Йоган фон Ґете
  •  

AntinRud95

в ефірі 105.1 фм в Олександрії звучить фраза "Радіов Великих Доріг представляє програму Люкс ФМ ". Якість звуку порівняно з тією, яка була за  власного мовлення РВД, значно гірша. Наче з інтернету 32 кб/с  мовлять...
Йоган фон Ґете
  •  

Aleks777

В Олександрии на 105,1 рдс должен быть,когда проежал поездом
в ночь с 24-го на 25-е января он был
конечно подробно я его незаповнил,примерно такой как на люксе в Кропивницьком название станции номер рекламной службы добавте пометку присутній.
  •  

DVB

Расписание Канала Кировоград КОДТРК, в аналоге.
7:00-15:00; 18:00-24:00
сб.вс. 9:00-24:00
Расписание в цифре, скорее всего такое же. Точно могут знать только жители 6 районов области.
  •  

mihaylin

Rds 104,2 FM Кропивницький:
Radio/Maximum/104.2 FM
  •  

mihaylin

"Наше Радио" в Кировограде крутое) Наверное единственное радио в городе, которое не тупо пропускает звук со спутника сразу в эфир или с примитивной софтовой обработкой, а испольуют фм-процессор "Omnia One FM". Омниа, Карл!  Дорогущий звук, как для региона.
  •  

mihaylin

В апреле областное радио "Скифия-Центр" в Кировограде переедет на частоту 91,2 FM.
Поменяется сетка вещания, увеличится время с 2:10 часов до 3:20 часов в сутки собственного вещания.
Сетка будет такая же во всех областных радио по Украине:
8:10 - 9:00
14:10 - 15:00
18:10 - 19:00
21:10 - 22:00
  •  

admin

Цитата
Привiт!Владе,сьогоднi обласне радiо Скiфiя-Центр Розпочало мовлення на частотi 91.2(разом з 1 каналом УР).На106.7 Скiфiя-Центр вже припинила мовлення, мовить повнiстю шансон.Включень Променя немае(як повинно бути згiдно переоформлення ).
Це у м. Кропивницькому
Розклад мовлення :8.10-9.00; 14.10-15.00; 18.10-19.00;21.10-22.00
  •