ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

нова хвороба...нова
от хто тобі сказав що є багато радіостанцій які бажають мовити у Львові на УКВ?
І хто тобі сказав що у Львові має бути одинакова кількість УКХ частот як у Києві?
Києв більше рази у 4, не кажучи про те що це столиця.

На частоту УКХ-діапазону 67,82 МГц у Львові подалися дві компанії - ТРК «Еммануїл» (духовно-просвітницька радіостанція) і ТРК «ІФ медіа груп». За першу проголосували п'ять членів Нацради, за другу, представники якої на конкурс не прийшли, - двоє.
http://ukrtvr.org/5240
21 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на 5 телевізійних і 24 радіочастоти, оголошеного 28 грудня 2011 року.
от де твоя дурна макітра бачить багато радіостанцій?
  •  

Formally 20

УКВ-диапазон (64-74 МГц) по всей Европе давно не существует. Помимо Украины, УКВ осталось только в литовских Алтиусе (дубль FM-станции) и Висагинасе (Еврорадио для Беларуси), Сухуми (Грузия) (дубль FM-станции), Ереване (Армения) (дубль FM-станции), Молдове, Беларуси (дубли FM-станций, кроме Радыё Сталіца в регионах) и России
  •  

admin

Для sohok мабуть Львів це Грузія
  •  

sohok

Цитата: admin від Серпень 26, 2015, 12:32:12
нова хвороба...нова
от хто тобі сказав що є багато радіостанцій які бажають мовити у Львові на УКВ?
І хто тобі сказав що у Львові має бути одинакова кількість УКХ частот як у Києві?
Києв більше рази у 4, не кажучи про те що це столиця.

На частоту УКХ-діапазону 67,82 МГц у Львові подалися дві компанії - ТРК «Еммануїл» (духовно-просвітницька радіостанція) і ТРК «ІФ медіа груп». За першу проголосували п'ять членів Нацради, за другу, представники якої на конкурс не прийшли, - двоє.
http://ukrtvr.org/5240
21 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на 5 телевізійних і 24 радіочастоти, оголошеного 28 грудня 2011 року.
от де твоя дурна макітра бачить багато радіостанцій?
Дві радіостанції це було в 2011 році а зараз є більше які хочуть мовити в укв у Львові, це радіо Марія, Голос Надії ,Львівське обласне радіо ,Культура і напевно, що ще Громадське радіо
  •  

admin

Якщо ти мені, не виложиш факти про те які радіостанції хочуть мовити в Львові в УКХ, тобто де вони це висказали, то я тебе придурка забаню тут до кінця твого життя.
  •  

sohok

Цитата: admin від Серпень 26, 2015, 13:22:56
Якщо ти мені, не виложиш факти про те які радіостанції хочуть мовити в Львові в УКХ, тобто де вони це висказали, то я тебе придурка забаню тут до кінця твого життя.
Радіо Марія подавалась на всі конкурси, що були у Львові в тому числі на укх , ,в фейсбуці директор львівського обласного радіо писала, що вони хочуть подаватись на конкурс на укх
  •  
    Подякували за цей пост: Radio_2019

admin

факти, sohok, посилання, щодо багатьох радіостанцій, інакше бан
  •  

sohok

Мирослава Лубкович директор обласного радіо  Вікторе,дякую за увагу до Львівського радіо.Якщо Украінське радіо відмовиться відмовиться від 67,04 -братимемо участь у конкурсі на 24 години https://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5-%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D1%96%D0%BE-Lvivske-Radio/293234010721711?fref=nf Допис за 9 липня в коментарях
  •  

admin

знайшов, це 1 радіостанція, далі

PS
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=990281861016919&id=293234010721711
пряме посилання
та мої коментарі
  •  

sohok

Цитата: admin від Серпень 26, 2015, 14:12:03
знайшов, це 1 радіостанція, далі
На інші радіостанції таких посилань немає тому що вони це говорили в ефірі своїх  радіостанцій і не писали це в інтернеті
  •  

admin

бан, бо тобі на слово я вже давно не вірю
  •  

vital-fm

Владе, він ж завтра на ТК в чат піде до Лукеренка - запитає, і той звісно ж, що скаже, що вони аж нетерплять мовити на УКВ
:lol:
Sohok, глянь сам на статистику по сумах, 2 чи 3 претенденти, ба навіть в Києві і то було тільки 3, ну яка "Культура" на УКВ, якщо вже є існуюча ліцензія, і її можуть переоформити, тільки ніхто грошей не дає, по ЛОДТРК, які 24 години, якщо з 1 січня з ними невідомо що буде.
О, а це вже цікаво, щось я в ефірі "Голосу надії" такого не чув, там тільки були закупні програми з пропозицію писати їм за адресою:
Нижний Новгород...
Я думаю подальші коментарі зайві.
  •  

admin

я там Мирославі Лубкович задав пару питаннь, хочу побачити відповідь)
Тут радіо Марія казала що не набирає частот бо грошей немає....
  •  

vital-fm

Перепрошую:
Чат
розпочався сьогодні.
Sohok - встигни.
  •  

admin

•